torsdag 15 december 2011

Recension - Decléor Aroma cleanser ögonsminkremover

Dålig bild i avsaknad av ljus. På bilden ser ni ögonsminkremovern Aroma Cleanser från Decléor. Detta är en gelé till skillnad från de flesta ögonsminkremovers som jag testat förut. De flesta är helt flytande som ansiktsvatten. Skillnaden är att man får droppa några droppar på en bomullsrondell och gojsa runt lite med den innan man tar bort sminket. En flytande remover sprider sig ju lättare i bomullen. Doften är nästan obefintlig och behaglig. Den tar bort sminket hyfsat bra, man får gnida litegrann dock. Det står "all mascaras" på flaskan, men jag har bara provat den på vattenlöslig sådan.

Flaskan är rejäl, den innehåller 150 ml så denna lär räcka ett bra tag, jag tycker den är fin och skön att hålla i handen. Jag kan tycka att denna remover är väl dyr för vad man får, iallafall i svenska butiker, den når inte upp till min favoritremovers klass, då pratar jag om Niveas blå remover på flaska som faktiskt är betydligt billigare dessutom och lättare att få tag i.

Denna finner ni bl a hos följande butiker:
Feelunique £18:50 (gratis frakt)
Cheapsmells ca 150:- (frakt ca £5)
Svenska hudsalonger och på Hudoteket 290:-

Update; glömde lägga till betyget, jag ger denna: 3,5

3 kommentarer:

Shamrock sa...

det ser ut som en parfymflaska

Anonym sa...

Jag tycker att Yves Rochers tvåfasremover är bättre än Niveas, den tar bort lika bra och svider inte i ögonen. Och att handla på YR är ju lite som julafton! Jul-Cookie

Ninni sa...

Shamrock, ja flaskan är fin!

Jul-Cookie, jag brukar inte gilla tvåfasremovers för de är lite för feta för mig, jag har ju redan rätt feta ögonlock. Testade en från YR som inte var tvåfas och den tog inte bort nånting... så den åkte i sopen.

Ser att jag missade betyget här - lägger till det.