lördag 17 december 2011

Tio tomma

-Clarins Hydra Quench Cream, har använt denna som dagkräm. Den är underbar, doftar gott och känns jätteskön på huden! Jag fick denna med tidningen Damernas Värld för ett tag sen. Det var inte mycket i tuben så jag klagade, vilket gjorde att jag fick två tuber till med posten! En gav jag till en kollega och en till har jag kvar. Jag kan tänka mig att köpa denna i fullstorlek.
-Två prover på dagkrämer från Yves Rocher. Inositol och Hydra Specific. För små prover för att jag ska kunna skriva mycket om dessa. Men de doftade gott båda två.
-Gatineau Soothing  make-up remover, recension här.
-Clarins colour quench lipbalm, skönt läppglans även om jag hellre skulle kalla det läppglans än "lipbalm" för ett läppbalsam är mer vårdande. Clarins har gjort om dessa nu och den nya varianten har jag inte testat än.
-100% pure vanilla bean body cream, denna doftade inte vanilj - den doftade kaffe. Litet prov, jag gillade den, den är rätt så tjock och känns härligt vårdande. Kan tänka mig att köpa i fullstorlek nån gång.
-Apotekets mandelolja, glömt bort denna även fast mandelolja är toppen till det mesta. Tog fram den häromdagen och skulle använda, men då hade den härsknat och luktade inte bra. Så kan det gå!
-Mill Creek Aloe fresch deo, usch! Använde en gång och aldrig mer, recension här.
-Sanex deo Dermo repair, underbart bra! Recenserat en annan deo från samma märke här, och denna var lika bra! Ska köpa upp mig på ett lager nästa år när jag kommer till Spanien.
-Estée Lauder Sumptuous extreme mascara, recension här.5 kommentarer:

Kerstin sa...

Synd på mandeloljan! Jag har inte testat än, men jag är sugen.

Ninni sa...

Äh, det gör inte så mycket, jag har massa goa krämer och sånt så jag klarar mig.

Caroline, Makeupedia sa...

Mandeloljan ska jag spana in, har du någon annan olja i gömmorna är jag nyfiken.. har fått oljemani!

Ninni sa...

Jag har en till olja från Weleda, den röda med granatäpple, men den doftar alldeles för starkt.

Ninni sa...

Just det, har Bio Oil också, den gillar jag.