söndag 29 april 2012

Essie - Dive Bar

Fasen vad jag ångrade att jag inte köpte Essies Dive Bar när jag var i Los Angeles! Troligen var det för att jag redan hade fyllt min varukorg till bredden när jag var inne på Ulta. Jag var bara tvungen att ha lacket så jag klickade hem det när jag kom hem till Sverige istället, tror det var på rean hos Lookfantastic.
Åh, jag älskar det, kolla vilket härligt djup det har! Häromdagen skrev jag om ett annat lack från samma kollektion - Jamaica me crazy. Dessa båda lack har nog fått mig lite omvänd för jag har varit sådär-förtjust i Essies lack innan. Men nu är jag störtförtjust!  Båda lacken har jättebra hållbarhet och underbar glans ihop med Seche Vite's snabbtorkande överlack. Då kan man stå ut med att penseln är lite för smal.
Ser att jag skulle lackat lite närmare huden på tumnageln, men vill inte komma för nära för jag avskyr att få lack på huden.

Jag har faktiskt två lack till i liknande mörka teal-nyanser, ska visa er dem snart! De är superfina alla tre! Är lite inne på teal just nu...

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Superfint! Jag ska också försöka få tag på det!

Ninni sa...

Men har du inte det?

Ninni sa...

Nej just det, du har ju Trophy Wife! Blandade ihop namnen lite där.