torsdag 19 april 2012

Weleda - Havtorn Bodylotion

Det senaste året har jag testat en hel del från Weledas sortiment. Jag har gillat det mesta jag provat supermycket. Det enda jag inte gillar är deras serie med granatäpple och den med vildros för jag har lite svårt för den starka dofterna där. Men alla andra grejor har jag älskat! Denna bodylotion kommer från havtorn-serien som är en av mina favoriter. Jag har tidigare provat duschkrämen och handkrämen i samma serie. Jag vet inte hur havtorn doftar, men jag tycker att denna serie doftar apelsin och det älskar jag!

Denna bodylotion är tunnflytande och jag tror inte den skulle funka så bra för mig under den kallaste vinter, men just nu är jag inte så torr om kroppen så nu är den perfekt! Den går in i huden på nolltid och återfuktar fint samt efterlämnar en precis lagom apelsindoft som inte tar över nämnvärt. Flaskan är dock lite besvärlig, jag undrar hur Weleda tänkte när de förpackade produkten i en glasflaska? Jo, jag vet att det finns pump att köpa till, men varför hålla på och krångla? De skulle förpackat produkten i en plastflaska istället, de har ju plastförpackningar till t ex sina duschkrämer så de kan ju inte vara emot plast rent generellt. Men jag älskar som sagt innehållet!

Weleda finns att köpa på en massa olika ställen, de flesta hälsokostbutiker har märket och det finns även på både Kicks och Åhléns där denna bodylotion kostar kring 175:-. Vill ni komma undan lite billigare så finns den på Naturisimo (min nya favvoshop, kolla in priserna där!) för endast £8,95 eller på  Feelunique för £12,95.

2 kommentarer:

Minerva sa...

Duschkrämen i havtornsserien är helt underbar, mitt närmaste Coop Forum sålde ut dem för halva priset för ett tag sen, vilket fynd!

Ninni sa...

Åh! Synd att jag missade, jag gjorde nyligen slut på just en sådan, den var med i mitt senaste inlägg för tio tomma, där kan du läsa vad jag tyckte. Jag har dock en tub av citronvarianten på lager så det går ingen nöd på mig, den är också ljuvlig.