söndag 1 april 2012

"Lasersvärd" från BaByliss

På rean hos Lookfantastic klickade jag hem den här locktången (kallas dessa för locktång?). Jag skojade med ena sonen att vi nu kan fajtas lite, han har ju ett "lasersvärd" från Star Wars. Jag hade haft lite span på en sån här locktång ett tag för jag lyckas inte med att locka håret med plattången, trots att jag tittat på Youtube hur man gör. Det blir helt enkelt inte bra. Nu fick jag denna till mycket lägre pris än här hemma i Sverige.
Nackdelen är att stickkontakten såklart måste bytas, Lookfantastic är ju en engelsk webshop. Jag ska ta mig en promenad ned till Kindstrands på Järntorget och köpa mig en kontakt som sambon sen får byta.
Jag tycker att denna produkt känns väldigt stadig och robust, hoppas den är bra. Lovar testa och visa resultat sen. Jag var hos frisören i fyra timmar häromdagen (!) och jag är väldigt nöjd med slingor och klippning och då blir det ju roligare att fixa med håret.
Det medföljde en handske för vänsterhänta och en för högerhänta så att man inte bränner sig när man lockar håret. Förstår inte riktigt vitsen med att bara göra halva handskar dock. Det fanns även en matta som man kan lägga ifrån sig locktången på så att man inte bränner ytan när man lägger ned den.

Glad första april på er förresten - har ni blivit lurade?

4 kommentarer:

Honi sa...

Inget lureri här, tur nog! Men dagen är ju inte över ännu... :p Har velat prova en sådan "Curling wand" länge men aldrig riktigt hittat en jag gillar..

Ninni sa...

Jag tror inte heller jag har blivit lurad, men man vet som sagt inte. Jag lovar rapportera sen om hur denna funkade. Ja, curling wand är nog rätta ordet.

Karin sa...

Hello!
Jag köpte en plattång därifrån, kontakten såg ut så som den du visar. Men sambon behövde inte alls byta ut den, den gick att öppna på något sätt (det var han som gjorde det) och sedan var det plötsligt en helt vanlig kontakt!

Ninni sa...

Oj, jaha... typiskt att jag såg detta försent, nu är den redan bytt... fast den kostade typ 12,50 på Biltema så det gör inte så mycket.