lördag 7 april 2012

Tio tomma

Tog en titt i min tio-tomma-låda och konstaterade att det redan var dags för ett nytt inlägg. Vi börjar med de större flaskorna och tuberna.
Vi börjar med schampoo och balsam från Redken, detta är deras serie för färgat hår. Redken gör bra produkter. Vissa höjer deras produkter till skyarna, men det tycker jag är att överdriva. De är ju dessutom överdrivet dyra här i Sverige. Jag köpte mina flaskor i ett kit från Feelunique i julas. De doftar gott och funkar bra med mitt hår - men några mirakelprodukter är de inte. Jag har även inpackning i samma serie, den är också helt ok.
Sen har vi två duschkrämer. Den vänstra kommer från Yves Rocher, jag gillar alltid deras duschkrämer och så även denna även om den inte är en storfavorit. Dessa finns i massor av olika dofter och det kommer ständigt nya.

Weleda - här snackar vi grejor! Älskar Weledas duschkrämer, de är krämiga, lyxiga och vårdande och doftar underbart. Denna kommer från Havtornserien, jag har även bodylotion och handkräm i samma doft, den är lite åt apelsinhållet. Helt ljuvlig - högsta betyg på den! Tur jag har en citrusduschkräm från Weleda kvar i mitt förråd annars hade jag varit lite ledsen i ögat nu när denna tog slut. Weleda finns dock att köpa till överkomlig peng hos bl a Feelunique och Naturisimo. Den senare shoppen är defintivivt värd att kollas in, bra priser, gratisprover och gratis frakt - har redan lagt en provorder.
Nu kommer vi till småprylarna:
-Chap Block cerat - helt ok, men ingen favorit. Kändes litegrann som om den lade sig utanpå läpparna och inte gick in.
-Läppglans från Maybelline som doftade polkagris - mums!
-Decléor Aromessence Néroli, se recension här, suverän produkt!
-Versace-doften Bright Crystal, en riktig favvodoft. Inte ofta parfymer tar slut för mig!
-Covergirl Lashblastluxe mascara - skitprodukt, köp inte! Använde en gång och nu åker den i sopen.
-Matis Réponse yeux ögonkräm, recension här. Gillade visserligen denna, men den räckte lite för länge och jag var så ivrig att börja på en ny ögonkräm så jag använde det sista till händerna faktiskt. Denna passade mig bättre i vintras för nu är den lite för fet för mig vilket resulterade i att den kladdade av sig på mina glasögon hela tiden.

6 kommentarer:

beautylana sa...

Gud hur mycket produkter som vi har samma :-) Jag blir rädd :-D Jag har också Redken produkter i tomma flaskor för recension! YR shower gel gillade jag verkligen!

Honi sa...

Jag älskar Bright Crystal, tycker den doftar fantastiskt!

Linda sa...

Åh Decleors aromessencer är helt underbara doftar såå gott och är super bra :)

Ninni sa...

Beautylana, haha men vi har kanske samma smak på produkter!
Honi, ja visst doftar den underbart!
Linda, jag gillade inte doften, men känslan var bra och min hud mådde så bra av den.

Carina (TotalBeauty) sa...

Läppglans från Maybelline och parfymen låter lockande :)

Ninni sa...

Japp, goa grejor!