fredag 27 april 2012

Nytt från Kérastase

Jag tänker alltid att jag ska fixa mer med mitt hår. Köpte ju en locktång häromsistens och har inte ens testat den ännu - dåligt! Jag är inne i en gå-ned-i-vikt-fas och tränar mycket just nu och då hinner jag mest bara tvätta och hänga håret samt göra en och annan inpackning... Lite trist!

För att få lite fart i hårfixandet så köpte jag två nya produkter från Kérastase. Jag passade på när Feelunique hade 10% på hela sitt sortiment. Lite typiskt för dagen efter så hade Lookfantastic 25% på allt från Kérastase... men men det är sånt man får leva med.

På bilden ser ni Elixir Ultime som är Kérastase's variant på hårolja. Den innehåller majs-, kamelia-, argan- och pracaxiolja. Man kan antingen använda den före hårtvätt eller som en leave-in-olja efter tvätt. Jag tycker det skulle kännas lite slösaktigt att ha den före hårtvätt, för det är dyra droppar vi pratar om här, så jag kommer nog att ha i den i fuktigt hår efter tvätt. Jag har aldrig testat någon hårolja tidigare och jag är jättenyfiken vad denna kan göra med mina torra frissiga längder. Just nu lanserar ju nästan alla hårvårdsmärken oljor...

Den andra produkten på bilden är Ciment Thermique, det är en återuppbyggande värmeaktiverad lotion för skadat hår som också är en leave-in-produkt. Den ska stärka håret och skydda mot värme. Eftersom jag ständigt färgar och slingar mitt hår så tror jag att den kan passa mig. Jag har läst om denna produkt i flera bloggar och tidningar och det väckte min nyfikenhet.

Jag lovar rapportera om de här produkterna när jag testat ordentligt. Har ni provat dessa - vad tyckte ni?

5 kommentarer:

Honi sa...

Har inte testat men är sugen på oljan och något schampo från Kerastase. DOm verkar ha bra grejer :)

Ninni sa...

Ja, jag är sugen på den orange inpackningen också...

beautylana sa...

Vad roligt att du fick din beställning!

Kerstin sa...

Det ska bli jättekul att höra vad du tycker om oljan!

Ninni sa...

Ja, båda produkterna doftar gott iaf, återkommer om funktion!