tisdag 3 juli 2012

Bästa Glossyboxen hittills

Idag kom brevbäraren och ringde på, jag älskar när de bär ut paketen så att man slipper hämta dem på postutlämningen. Brevbäraren hade med sig min Glossybox för juni. Detta är, i mitt tycke, den allra bästa boxen hittills. Jag blev jätteglad för det mesta faktiskt!

Min låda innehåller:
  • Två provflaskor av Moroccanoil, en för alla hårtyper och en för fint eller ljust färgat hår. Jag har inte provat Moroccanoil tidigare så jag tycker detta ska bli jättespännande då produkten är så omtalad
  • Ljusrosa nagellack från Depend, nummer 136. Kanske inte min favoritnyans, lite mesig, men borde väl funka på tånaglarna när man fått lite färg.
  • Läppglans Never lose your cherry från Anatomicals, jag har aldrig testat något från detta märke. Har nosat lite på detta och det doftar - hör och häpna - faktiskt körsbär och inte bara blandsaft! Mycket trevligt! Spf 8 har de slängt in också, bättre än ingen spf alls iaf. Hoppas detta gloss är skönare på läpparna än vad Hawaiian Tropics läppglans var, de gillade jag inte alls.
  • Femme Natural Boost, nån slags energidryck för kvinnor. Denna var tydligen bonusprodukt, får se om jag testar för jag kör ju LCHF just nu och denna verkar innehålla socker.
  • Solkräm med spf25 för ansiktet från Odd Molly i fullstorlek. Ja Per Holknekt är ju lite i blåsväder just nu. Men en solkräm med hyfsat hög spf för ansiktet är ju aldrig fel - inte alls faktiskt! Mild och bra doft.
  • Anti-age-ögonkräm från Babor i fullstorlek, inte heller detta märke har jag testat - mycket spännande. Det står att den är värd 510:-, har ingen aning om var man hittar detta märke dock. Spännande!
Det ska bli så spännande att se vad ni andra fått i era boxar! Är ni nöjda?


6 kommentarer:

Åsa sa...

Jag är nöjd! Mycket bra innehåll!

Kajalpennan sa...

Jag är nöjd med min men din var nog liiite bättre. Jag gick i princip samma men inte spfen, lacket eller baboren. Fick spf för kroppen istället, nått från murad och så färgningskit för bryn/fransar istället.

beautylana sa...

Hoppas att min box blir minst lika bra som din. Jag fick den inte är dock...

Ninni sa...

Åsa, vad bra!
Kajalpennan, hade nog blivit lika nöjd med din låda!
Beautylana, den blir säkert lika bra!

Minerva sa...

Fick samma som du, är jättenöjd, utom att lacket kunde ha varit en roligare färg, men jag ska testa den under OPIs Pirouette my whistle som har ljust gråvita glitterpartiklar, tror att det kan bli rätt snyggt.

Ninni sa...

Bra idé Minerva, jag ska kanske testa mitt Essie-topplack på det för att pimpa lite.