tisdag 10 juli 2012

Lite reatips!

På Åhléns (jag var i butiken i Allums köpcenter i söndags) såg jag att de reade ut läppbalsam från Crabtree & Evelyn för halva priset. tror de kostade 49:50 nu om jag minns rätt, de hade rätt många kvar. Avhöll mig dock med tanke på att jag har ett jätteförråd med oöppnade läppbalsam och läppglans.

Cherryculture har just nu halva priset på massa produkter, mest från budgetmärket Amuse, inte så bra kvalitet, men de har jättemånga olika skuggpaletter. De rear även de underbara läppbalsamen från Crazy Rumours (köp - de är underbara!) samt nagellack från Sinful colors. Lacken är jättebra och kostar bara $1,25/st vilket är ca en tia i svenska pengar. De finns i massor av läckra färger!

Cheapsmells har också rea. Speciellt bra köp tycker jag att läppglansen från Estée Lauder är, kostar på rean £13,75 vilket är ca 160 svenska kronor. Svenska butiker tar 280:- för dessa, de är mina favoriter! Hittar även en handkräm från Elisabeth Ardens Eight hour-serie för bara 5,55 (ca 65:-). Ja, där finns massa mer att botanisera mellan.

Nån som har fler roliga reatips? Jag tänker nog handla ett och annat på Feeluniques rea när den kommer. De hade nämligen jättebra rea när vi var i Spanien förra året så jag hoppas på lika fin rea i år. Det passar ju bra att handla när jag är där så kommer paketet lagom till jag kommer hem igen och semestern är slut - bra att ha något att se fram emot. Än så länge har de dock ingen rea, men jag lovar tipsa när det är dags!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Tips som dessa är på tok för farliga för mig :)

Ninni sa...

Hihi, nu fick du allt igen lite här, du brukar ju också ha toppentips! :-)