måndag 16 juli 2012

Imorgon...

Imorgon åker vi! Fyra veckor i härliga Monte Viñas i Manilva på spanska solkusten. Ska bli så skönt att slippa det svenska tråkvädret. Eftersom tillgången till internet är rätt så hackig därnere så har jag lagt in några tidsinställda inlägg i bloggen, men inte så många. Hoppas även kunna blogga ett och annat inlägg från iPaden, men vet inte ännu om det kommer att funka.
Här ser ni ingången till vårt område. Vi ska sola, bada, grilla, läsa böcker, dricka vin, umgås med grannarna och åka på utflykter. Lite shopping brukar det också bli minsann.
En tur till vattenparken i Algeceiras blir det nog också, mest för barnens skull. Jag brukar åka i det svarta röret ni ser på bilden, den rutschkanan är ganska snäll. De andra rutschkanorna på bilden är alldeles för läskiga, jag är en riktig fegis som gillar att ha huvudet ovanför vattenytan.

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Det ser urhärligt ut!

Misschaos sa...

Ohh men gud! Är lite avis då... men bara lite ;-p

Honi sa...

Åh vad mysigt, ha en fin semester! Vi kommer sakna dig :-)

Ninni sa...

Äh, jag har knåpat ihop några inlägg och ska se om jag inte kan fixa några till via iPaden, det är lite krångligt bara för man måste gå via nån app... kanske kan låna sambons dator.

BEAUTY SECRETS sa...

ÅH. Vilket ställe!! Ha det så underbart!:)
Själv åker jag också på en resa imorgon, dock bara till Finland för att hälsa på min familj&vänner.:)
<3

Lotta sa...

Så härligt! Ser väldigt mysigt ut! Och så fyra veckor...
Ha det underbart, kommer sakna dig!

Evelinas blogg sa...

Åh, så härligt! :)

Anonym sa...

Du är ingen fegis, du har goda skäl att ha lite respekt för vattenrutschkanor! Jag säger bara Magaluf 1988... "Two stitches", remember..? Ha nu riktigt mysigt! Stor kram från Lådis

Ninni sa...

Haha, Lådis du har rätt, jag hörde bara... For stitches, sen höll jag på att tuppa av där i sjukstugan.