lördag 7 juli 2012

OPI - I don't give a Rotterdam

Jag håller fortfarande på och tar mig igenom de lack jag köpte i LA i februari, här går det inte så fort inte. Här har vi I don't give a Rotterdam från OPI's holländska kollektion som jag tror kom i vintras om jag inte minns fel.

Jag läste hos någon av de andra bloggerskorna att hon inte gillade detta för att det inte täcker så bra. Blev därför inte så sugen på att testa det. Men när jag nu väl gjorde det så tycker jag inte att det gör så mycket att det är lite skirt. Detta är två lager. Eftersom jag har så korta naglar (läs urdåliga naglar) så ser man inte den vita delen på nageln särskilt mycket så problemet är löst. Jag vill aldrig måla fler än två lager pga torktiden och jag tycker inte heller det behövs. Det blev ju inte flammigt eller så.
Jag tycker det är riktigt fint, blir lite sådär glasaktigt på naglarna med sitt silvriga skimmer och så gillar jag blågrått. Riktigt trevlig färg faktiskt och så gillar jag ju OPI's lite lagom breda penslar.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Jag tyckte färgen var fin!

BEAUTY SECRETS sa...

Jättefin färg!!

Kerstin sa...

Fint!

Jag tycker att korta naglar är jättesnyggt, så dina naglar ser perfekta ut i mina ögon :)

Ninni sa...

Tack! Mina naglar kanske ser fina ut med lack på, men under är de tyvärr alldeles trasiga, tur man kan dölja det - skönt att vara tjej!