söndag 8 juli 2012

Laddat upp med solkrämer inför sommaren

Jag har köpt lite nya solkrämer att ha i sommar. Såg att jag saknar spf 30, men annars är jag redo för solen. Vi gör slut på en hel del solkräm i vår familj eftersom vi tillbringar fyra veckor i Spanien varje sommar. Vi är supernoga med att smörja både oss vuxna och barnen.

Jag köpte:
-Biotherm spf 15, älskar Biotherm!
-L'Oreal Expertise spf 50, perfekt för axlar, dekolletager, näsor o dyl på stranden där solen är som starkast.
-Yves Rocher spf 15
-Yver Rocher after sun.

Jag kom sen på varför jag inte brukar köpa Yves Rochers solkrämer - jag gillar ju inte doften! De envisas med att ha samma sötsliskiga starka doft på alla sina solprodukter. Typiskt, det hade jag glömt. Men på benen och till barnen kan de ju funka iaf. Sambon kanske gillar doften, vad vet jag. After sun-krämen fick jag på köpet när jag handlade annat och den andra krämen kostade inte många kronor heller så det gör inte så mycket.

Jag ligger aldrig och pressar i solen numera, det är för varmt för det när vi är i Spanien och det är förkastligt för huden. Håller mig helst i skuggan. Ska köpa mig en stråhatt med brett brätte att ha på stranden tänkte jag. Lånade sonens (som han fick av vår trädgårdsmästare) förra året och kom på att det är jätteskönt med stråhatt. Hade en i tyg tidigare, men det blir svettigt som attans, stråhatten blåser ju vinden igenom.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Hatt är verkligen himla bra! Skyddar ju nacke, hår och bringa också!

Ninni sa...

Japp, eller hur! Och så är det lite elegant!