söndag 21 april 2013

Davines - OI schampoo och balsam

De här två förpackningarna landade hemma hos mig häromdagen från Kraft. De kommer från det italienska märket Davines. Jag fick håroljan från samma märke i en av Glossyboxarna härom månaden och gillade den skarpt. Därför blev jag så glad nu när jag får testa de nya produkterna. Jag återkommer med recension när jag testat dem i ett par veckor. Jag kan säga att konsistensen på balsamet är väldigt fyllig och att doften på produkterna är densamma som på håroljan. Jag gillar de sparsmakade förpackningarna även om jag gärna hade sett att balsamet kom i tub istället för burk.

Schampoot kostar 239:- för 280 ml, det innehåller roucou-olja och aktiva ingredienser från rosolja som ska göra håret glansigt.

Balsamet kostar 269:- för 250 ml. Innehåller bl a roucou-olja och aprikossmör. Det ska snabba på torkningsprocessen och skydda håret från värmen av stylingverktyg. Låter ju mycket bra!

Bangerhead säljer Davines, men jag vet inte när just dessa kommer in. Jag vill även passa på att gratulera Kraft, då deras andra hårmärke Unite vann pris för bästa hårbalsam och hårserie på Swedish beauty & Cosmetic Awards. Ännu ett spännande märke.

1 kommentar:

beautylana sa...

Det här är jag jätte nyfiken på!