lördag 20 april 2013

Ordern jag lade... Escentual

Som ni minns så berättade jag att jag lade en order. Jag har ju köpstopp i och med mitt P50P-projekt, men en order bestämde jag mig för att göra. Projektet är snart över, tror bara jag har två produkter kvar nu faktiskt. Det ska bli rätt skönt. Anledningen till att jag bestämde mig för att beställa, var att en av mina favoritshoppar, Escentual, fick in provkit från lite olika märken. De här provkiten är helt fantastiska. Jag har haft ett från La Roche-Posay förut.

Man köper ett kit och får sedan samma summa, via en kod, att handla för från just det märket. Ser ni de här kiten så passa på för bövelen för det är inte alltid de har dessa inne! Just nu har de faktiskt en hel del av dem inne. Man får beställa ett av varje märke per order. Frakten från Escentual är 3 pund, ca 30:- och det är ju inte dyrt. Det tog strax under två veckor att få leverans. Det finns både hudvårdskit och parfymkit. De här tre köpte jag:
Caudalie, det här kitet fick jag ge 7 pund för och den summan får jag alltså handla produkter för från märket, vilket är fallet med alla de här kiten. Tuberna är mellan 2 och 5 ml stora.
Nuxe, kostade 7 pund, här var det bara kuvertprover, men många! Tre av dem kommer dock från en tjejkväll jag var på på NK häromveckan, minns inte vilka.
Avéne (jo, apostrofen ska vara åt andra hållet, var för lat att leta runt på tangentbordet), kostade 15 pund, förpackningarna är mellan 3 och 10 ml. Hade varit kul om de hade lagt ned lite mer solskyddsprodukter i detta kitet nu inför sommaren. Men jag är ändå störtnöjd.

Snacka om att det här är ett bra sätt att verkligen få testa ett märkes produkter i lugn och ro. Kändes som rena julafton när paketet kom. Såklart kan man inte veta hur en hudkräm funkar i längden av ett litet prov, men man kan känna doft, känsla och konsistens. Det ska bli himla kul att testa, nu har jag lite att göra framöver som ni ser. Jag har redan bestämt mig för vad jag ska köpa från Caudalie och Avene, inte säker när det gäller Nuxe. Doften på deras produkter tilltalar nämligen inte alltid mig så vill prova några grejor först noga.

Koderna fungerar i 60 dagar för att man ska hinna prova i lugn och ro och man får dem i mailen när ordern skickas ut från Escentual (alltså inte vid orderbekräftelsen utan kanske dagen efter). När man ska använda koderna att handla för så får man egentligen bara använda en kod per order, men jag har fått information om att man kan maila Escentual (tack Cajsa W) så att de betalar tillbaka summan för de koder man inte kan lägga in så att man kan använda fler koder i samma order. De har bra kundservice på Escentual och svarar snabbt på både mail och Facebook. Det känns som en seriös webshop. Jag har handlat därifrån ett flertal gånger och det har fungerat jättebra.

Min väninna Cajsa W köpte också tror jag - Cajsa vad blev det för några? Om du köpte andra än jag så får du gärna skriva om dem här! :-)

10 kommentarer:

Honi sa...

Jag funderar på Bioderma kittet jag, 20 pund är ju inte så himla mycket och jag är så sugen på att testa deras produkter. Nu blev jag lite velig dock, Avenegrejerna är också spännande.. Hmm!

Ninni sa...

Båda kanske?

Honi sa...

Möjligt, jag känner bara att jag nog skulle ha för mycket grejer att ligga om jag köper bägge!

Ninni sa...

Jo, det är ju rätt många prover...

Cajsa W sa...

Jag köpte parfymprover från Etat Libre d'Orange och provkitet från NUXE! Det är perfekt med prover när man skall ut och resa och även kunna testa just konsistens och känsla.

Ninni sa...

Åh, spännande! Ja, jag brukar nästan bara ta med mig prover till Spanien för att verkligen hinna testa. Du får gärna fota och skriva om parfymproverna!

Lina sa...

Hade helt missat att de hade sånt här, har iofs inte beställt från Eccentuals förut heller.
Funderar på om man ska slå till på Avene eller Bioderma kanske... Eller båda kanske?

Ninni sa...

Visst är det spännande! :-)

Anonym sa...

Jag gilla oljan från NUXE, den luktar gott är inte så fet och man kan ha den överallt!

Ninni sa...

Jag gillar tyvärr inte doften på den...