söndag 14 april 2013

Shoppat och lite mer om P50P

Jag håller ju fortfarande på med mitt P50P-projekt. Projektet innebär ju att jag måste göra av med 50 skönhetsprodukter innan jag får köpa något nytt. Först tänkte jag låta produkter som jag ger bort eller säljer räknas, men det ändrade jag på för då skulle det bli för enkelt. 

Jag hade också beslutat mig för redan innan att jag fick köpa en produkt under perioden för att det inte skulle bli alldeles för svårt, den regeln har jag också ändrat lite på. Jag har reviderat den till att jag fick lägga en order istället. Det har jag gjort och jag kommer att visa er snart vad jag beställde. Det var nämligen ett tillfälle jag inte ville missa eftersom den typen av produkt inte finns så ofta att få tag i. Jag var därför rädd att grejorna skulle ta slut. När ordern dyker upp så ska ni få se vad den innehåller. Tycker ni att jag fuskar? 

Jag måste säga att det börjar bli riktigt tufft nu, jag kommer nog inte att göra ett såhär stort projekt någon mer gång. Om jag gör det så blir det nog P20P eller så istället. 50 produkter är väldigt många! Jag är nog uppe i 36 produkter nu så det kommer snart ett tio-tomma-inlägg, det näst sista i projektet.
Projektet gäller ju skönhetsprodukter. Men andra produkter får jag ju köpa så jag har shoppat lite smått och gott den senaste veckan. Ljuset ovan doftar underbart, mer åt grapefrukthållet än citron tycker jag. Jag brukar inte så ofta kosta på mig dyra doftljus, men det här föll jag som en fura för. Har inte unnat mig att tända på det ännu, men det ska ske snart. Har aldrig ägt ett Voluspa-ljus förut.
 Sen köpte jag en scarf, har ju köpt en ny skinnjacka till våren så ville matcha den lite.
Lite strumpor fick det bli också, går ju alltid åt. Scarfen och strumporna kommer från Kapp Ahl så de var inte dyra alls.

8 kommentarer:

Lina sa...

Nu blev jag riktigt nyfiken på vad det är du har köpt!
Tycker att det är riktigt duktigt av dig att köa P50P, jag skulle nog aldrig klara det tror jag....

Ninni sa...

Haha, nähä, knappt jag heller. Tog mig nog lite vatten över huvudet. Men nu gäller det att hålla sig i det sista...

beautylana sa...

Haha :-) vad har du köpt?? Din luris.

Ninni sa...

Nänä, jag tänker vara hemlig lite till!

Kerstin sa...

Sjalen ser verkligen fin ut! Det ska bli kul att se vad du beställt också :)

Ninni sa...

Tackar!

Mi sa...

Aaaah, GRAPEFRUKT! Måste dofta på det där ljuset asap!

Ninni sa...

Japp, grapefrukt!