tisdag 30 april 2013

Tio tomma

1.Weleda citrus duschkräm, en av de skönaste duschkrämerna ever! Detta är nog min tredje tub. Gillar dock den med havtorn lika bra. Underbart krämig, doftar gott och torkar inte ut.

2. Method skumhandtvål, har blivit en stapelvara härhemma. Sonen och sambon gnäller högljutt när dessa tar slut. Jag har därför lagt en beställning från iHerb på tre stycken nu så det räcker ett tag. De kostar ca 25:-/st så det är ingen dyr lyx.

3. Matis Réponse Jeunesse Youth hydrating mask. Goaste härligaste fuktmasken från bästa märket. Jag byter ut nattkrämen mot denna ibland och vaknar med mjuk och go hud, dessutom doftar den underbart. Om jag inte hade haft så många masker hemma just nu hade jag köpt en ny på studs. Men detta är inte min sista tub av den här, det kan jag lova. Lite väl dyr i Sverige dock, men finns ofta på Cheapsmells till bra pris. Ser att den finns just nu för drygt 230:- så passa på om ni behöver en fuktmask, den är definitivt värd det priset.

4. Cowshed cow pat handkräm, luktar inte gott och är inte speciellt bra så denna åkte faktiskt ut innan den var riktigt slut. Provade den även på sambon som inte heller gillade doften. Kom i en Glossybox.
5. MUA Brush on concealer pen, skitdålig concealer som var kass på alla sätt och vis. Inte ens värd den pyttesumma den kostade. Både förpackningen och innehåller var dåliga.

6. Krämeyeliner från MAD Minerals i färgen peacock. Jättebra tealfärgad eyeliner som sitter som berget, tyvärr hade denna torkat ut i burken, men den var rätt gammal så det är helt ok. Här hittar ni dessa till bra pris.

7. Vichy Idéalia ansiktskräm för torr hud, medelfyllig kräm med frisk doft. Har även prover på den lite lättare varianten för blandhy så de ska jag testa.

8. Vichy Liftactiv retinol HA nattkräm, ganska rejält fet nattkräm som doftar gott. Passar finfint när det är kallt ute. Kan tänka mig att köpa fullstorlek nån gång. Vichy gör bra grejor, det är helt klart!

9 o 10. Kevin Murphy Hydrate-Me schampoo och balsam. Tycker dessa doftar lite för starkt och så var de jättejobbiga att få ut ur flaskorna då de var extremt tjockflytande. Hade varit bättre med tub, eller burk även om flaskorna är fina. Man fick peta med fingrarna in i flaskorna och det var meckigt. Innehållet funkade dock fint på mitt hår, men den tunga doften, som är lite pudrig, gör att jag nog inte kommer att köpa fullstorlek. Har fler sånna här provflaskor av lite olika varianter från samma märke så återkommer i ämnet.

Glad Valborg på er förresten? Vad gör ni ikväll? Jag tror jag ska ut och titta på Chalmers-cortegen en sväng.

4 kommentarer:

Nina sa...

Vi tar det lugnt ikväll! Vi hade tänkt gå till en brasa men så hade vår stora tjej träning och det började spöregna så det blev inte så.

Gillar dina 10-tomma. Det är kul att läsa vad du tycker om alla produkter.

Må gott!!

Hls Nina

Ninni sa...

Vi stannade också hemma, hela familjen blev plötsligt jättetrötta. Kul att du läser!

beautylana sa...

Bra jobbat! Jag förstår inte det där med Weleda men gillade Cowshed mycket mer än du! Tänker på deras Horny Cow serien :-)

Ninni sa...

Har bara testat den här handkrämen från Cowshed, men den luktar ju inte bra alltså...