söndag 7 april 2013

Pürminerals

Före påsk var ju jag och flera andra skönhetsbloggerskor från Västsverige och hälsade på Kraft Cosmetics salong Len Hud i Borås. Kraft har flera märken i sin portfölj och mineralmärket Pürminerals är ett av dem. Vi fick med oss några spännande nyheter från märket hem för test och jag tänkte visa er dem såklart. Produkterna finns bl a att köpa hos Eleven.
Här ser ni 4-in-1 liquid foundation. Den har spf 15 och ska sitta säkert i 14 timmar, lätt och oljefri formula som innehåller Ceretin Komplexet som ska vara superfuktgivande. Vi fick välja nyans och den som låg närmast min hudton heter Blush Medium. En praktisk pumpflaska om 30 ml kostar 395:-. Jag ska testa denna ordentligt och så återkommer jag och berättar vad jag tycker sen.
De här små söta "stenarna" har jag sett tidigare, tror inte de är någon nyhet. Men de är inte desto mindre fina. Hot Rocks heter produkten och man kan använda den som rouge eller ögonskugga. Det står även att den funkar till läpparna, men jag vill nog ha krämiga produkter där och inte pudriga.

Tror den här nyansen funkar till nästan alla utom möjligen väldigt mörk hy för där tror jag inte den syns så mycket. Det finns dock en mörkare nyans också som heter Lava Rocks, den funkar nog bra som solpuder samt till mörkare hy. Jag kommer att använda denna som rouge och kanske highlighter under sommaren när jag fått färg. En ask kostar 295:-.
 Fint skimmer utan att vara glittrigt. Mycket trevlig nyans.
Perfect fit är trioskuggor i kompletterande nyanser. Finns i hela tio varianter. Denna heter Free Spirit, perfekta nyanser för vår och sommar tycker jag. Den mörkbruna är matt och de två övriga har lite skimmer i sig. En dosa kostar 295:- helt ok med en hundring per skugga!
Den mörkt bruna skuggan funkar även finfint till ögonbrynen, vilket är toppen när man reser och inte vill släpa på för mycket grejor. Tur att just den var matt! Om jag hade fått välja mellan alla tio varianterna så hade jag faktiskt valt just denna kombination - vilken tur!
Här ser ni skuggorna swatchade på bar hud, alltså utan primer. Med en primer kan jag tänka mig att det blir riktigt bra tryck i dessa. Jag har lite problem med ett öga just nu så jag får vänta lite med att prova. Har en svullnad som kommer och går så jag sminkar mig väldigt sparsamt i nuläget.
Den sista produkten jag fick var Pür Minerals nya mascara som heter Big Blink. Den innehåller bl a arganolja och ska ge både volym och längd. Borsten är en plastpiggsborste som är rätt så stor.

Jag tycker det ska bli så himla spännande att prova produkterna ordentligt eftersom jag inte testat något från Pür Minerals tidigare.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken trevlig trioskugga!

Resten ser också kul ut, men är det bara jag som tycker att maskarakartongen är VÄLDIGT lik en Benefitask?

Ninni sa...

Det är den... Men den är fin!