måndag 30 september 2013

Bioderma rengöringar nu i tre varianter

Den bästa ögonsminkremovern jag någonsin testat är Biodermas Sensibio H2O (tror den hette Crealine tidigare), den är doftfri, svider inte i ögonen och tar bort sminket utan några som helst problem. Jag droppar lite på en bomullsrondel och lägger mot ögat en stund innan jag försiktigt gnuggar bort mascara- och ögonskuggrester. Nu finns de här rengöringarna i tre olika varianter:
Den första är klassikern, Sensibio H2O, den lämpar sig för normal hy som drar lite åt det torra hållet. Den har jag och jag kan lova att det inte är min sista flaska.

Sen har vi Hydrabio H2O, det är den nyaste varianten, den är för känslig hy. Fast jag skulle nog säga att även den rosa Sensibio-varianten funkar utmärkt då den också är oparfymerad.

Slutligen har vi Sébium H2O, den ska funka bäst för blandhy och fet hy. Jag fick ett prov på den i ett provkit (se nedan) och märkte ingen större skillnad på denna och den rosa Sensibio-varianten.

Biodermas rengöringar är inte dyra alls, ni hittar dem bl a på Escentual och de finns i olika storlekar. Escentual tar ca tre pund i frakt och det brukar ta drygt en vecka för paketen att hitta hem till mig. Escentual har ibland reor på franska apoteksmärken och då brukar de sätta ned produkterna 15-30%.

Obs! Håll även utkik under rubriken "Try before you buy" i Escentuals webshop, där finns det ibland stora kit med alla möjliga produkter i provstorlek från Bioderma. Om man köper ett sånt kit så får man tillbaka en kod med samma summa att handla produkter för från märket vid köp av fullstor produkt. Just nu finns inte just Bioderma-kit, men det finns andra märken och jag vet att dessa kit kommer och går.

3 kommentarer:

Marie sa...

Tusen tack för tipset!
Köpte denna när jag var i Paris i våras och nu kan jag känna mig lungn när jag vet var jag kan fylla på!

:)

Ninni sa...

Bra :-)

Anonym sa...

Letade i Tyskland men den fanns tyvärr inte där! /C