tisdag 1 oktober 2013

Tio tomma

Jag tror jag ska sätta samman någon sorts statistik över alla mina Tio tomma-inlägg under 2013 när året är slut. Hur många inlägg jag gjort och hur många läppcerat, duschkrämsflaskor mm jag har förbrukat, det vore nog lite kul och möjligen lite skrämmande... vad tror ni? Här iaf senaste skörden:

  •  Handtvål i skumform från Method, dessa har blivit stapelvara härhemma för hela familjen gillar dem. Detta var den gula varianten och den doftade lika gott som alla andra av Methods tvålar. Ni köper enklast dessa på iHerb för billing peng. Säg till om ni vill ha kod som ger lite rabatt (jag får också lite bonus om jag lämnar ut koden). Frakten är inte dyr från iHerb, bara några dollar.
  • Yves Rocher Retropical duschkräm, en av YR's sommarprodukter för 2013. Denna var inte min favorit, men helt ok. YR har alltid massa olika dofter på dessa och kommer ofta med nyheter.
  • Avéne Cleanance Gel, helt fantastiskt härlig ansiktstvätt som doftar rent och bubblar härligt, mycket dryg, denna lilla flaska på 25 ml räckte i säkert två-tre veckor då man bara behöver pyttelite. Kan lätt tänka mig denna i fullstorlek framöver (har typ tio flaskor ansiktstvätt på lager så får allt vänta lite). 
  • Pür Minerals mascara, suverän! Se recension här
  • IsaDora Build up mascara extra volume, jädrars, skulle ju recenserat denna! Nåja, här kommer en snabbrecension: Bra mascara som ger helt ok volym och inte smular, klassisk borste, prisvärd! Betyg: 4. Så, då var det gjort!


  • Dessert Essence lip rescue, helt ok cerat där etiketten tappade all färg som ni ser. Billig som tusan, gav under två dollar på iHerb för detta.
  • Alba Un-petroleum cherry lipbalm med spf18, bra med solskydd. Doftar dock ej körsbär utan har nån blandsaft-doft som inte var så speciell. Även detta köpte jag på iHerb billigt.
  • Cherry Culture lip balm banana, ett sånt där läppcerat som man får på köpet när man handlar hos Cherry Culture, helt otippat är detta min favorit av de jag slänger idag. Det är mjukt och skönt på läpparna - mjukare än de andra och doftar underbart och inte banankväljande utan bara gott. Favorit trots mineralolja alltså om man nu inte gillar det, själv har jag slutat bry mig om ifall den ingrediensen finns i mina läppgojs. De här vill jag ha fler av!
  • Burt's Bees refreshing lip balm pink grapefruit, jag gillar de flesta av Burt's Bees läppcerat, det goaste är det med Acai. Tyvärr var grapefrukt-varianten inte min favorit, det är liksom surt på läpparna på ett vis jag inte gillar så mycket. Nope, köper inte detta igen.
  • Caudalie Vinexpert eye & lip serum, inte så fet ögon/läppkräm som kändes helt ok. Använde detta som ögonkräm och kring läpparna (inte på läpparna för där kräver jag fetare grejor). 


2 kommentarer:

Beauty Lana sa...

Åh..den där Method tvål!!! Gillar inte att flaskan är för stor!
YR Dissade jag...sämsta kollektionen.

Kerstin sa...

Statistik vore jättekul! Börja du, så får vi se om jag också vågar ;)