onsdag 16 oktober 2013

Exuviance - snabbutlåtanden

Mitt förråd av hudvårdsprodukter växer hela tiden, känner mig nästan stressad av allt jag vill testa samtidigt som jag tycker att det är superspännande med alla produkter som finns på marknaden. Jag har flera kit med småprodukter just nu som lockar enormt. Vill inte missa något, men det går ju inte att prova allt. De här miniprodukterna från Exuviance har jag provat ett tag nu, jag har använt krämerna i ca tre veckor då det är rätt stora provtuber.

Eftersom jag bara använt dem i ett par veckor (undantaget rengöringen som jag bara provat två gånger) så blir det svårt att sätta betyg, men jag känner ändå att jag har lite koll och tänkte dela med mig av mina tankar. Jag har normal hud som sommartid blir lite fetare och vintertid lite torrare. Jag är ganska okänslig för att byta hudvård och brukar bara få någon enstaka plita då och då. Jag vet att vissa ofta får reaktioner när de byter hudvård, men det har bara hänt mig en gång (en kräm från Neutrogena som jag inte tålde så bra).

Multi-Protective Day Fluid spf 15, ca 399:- för 50 ml, medelfet dagkräm som känns lite som solkräm. Doft lite åt kokoshållet. Inte helt oäven även om jag inte föll pladask.

Evening Restorative Complex, 399:- för 50 gr, detta är en nattkräm som även denna känns medelfet och den doftar lite åt det gurkaktiga hållet vilket jag gillar. Inte dum alls.

Gentle Cleansing Creme, 299:- för 212 ml, den här funkar inte alls för mig. Doften är mild, men produkten lägger sig som en fet hinna och jag tycker inte den tar bort smink på ett tillfredsställande sätt. Jag är mer förtjust i löddrande rengöringar för jag känner mig renare då. Jag tänker ge flaskan till min mamma, för hon har torr hud och använder inte smink. Får se vad hon tycker.

Exuviance finns att köpa hos hudvårdssalonger ute i landet och även på nätet. Priserna ovan hittade jag hos Skincity som är en svensk shop med fri frakt. Jag vet inte om man kan få tag i märket i någon utländsk shop till bättre priser, men ni får gärna tipsa i kommentarerna.


4 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag har aldrig använt märket, men är såklart nyfiken på det. Bra att dom finns i mindre prova på kit, för dom är ju ändå dyra (för mig i alla fall) men lär vara dryga.

Unknown sa...

Jag har många kompisar som använder märket men har aldrig testat själv. Har kikat på sortimentet och hittar en hel del som tilltalar mig.

Har precis som du väldigt mycket som skall testas så det får bli i framtiden helt enkelt :-)

Ninni sa...

Visst är det kul att prova nytt!
:-)

Kerstin sa...

Jag har också provat dessa, men inte orkat skriva. Vi tycker väldigt väldigt lika! Kul :)