fredag 25 oktober 2013

Recension - Algologie Marine Plants Mask

Minns ni att jag skrev om den franska märket Algologie för ett tag sedan? Här hittar ni inlägget. Jag har nu fått hem två produkter för testning och faktum är att jag redan bestämt mig för vad jag tycker om den här masken, den heter Marine Plants Mask.
Den här masken innehåller mineraler och Algo3-komplex. Det senare tror jag kommer från havets alger. Den innehåller inte parabener, mineraloljor eller silikoner. Marine Plants Mask är som en lermask och lämpar sig således för den lite fetare huden som har tendens till orenheter. Den ska användas i tio minuter en gång i veckan för att sedan sköljas av.

Jag har normal hy, men på min näsa har jag rätt stora porer som behöver rensas ibland. Jag jämförde mitt ansiktet före och efter användning av masken och jag har testat den ett par gånger. Porerna som var väl synliga innan användningen blev nästan helt osynliga efteråt och jag kände att hela ansiktet kändes extra rent. Doften är i stort sett obefintlig. Jag kan inte säga att jag tyckte masken torkade ut nämnvärt så jag är verkligen störtnöjd med denna!
Masken blir lite ljusare på ansiktet när den torkat och det är ungefär då som det är dags att skölja. Jag har sagt det tidigare, men säger det igen - bästa sättet att skölja bort en mask är att använda billiga skrovliga tvättlappar av papper eller en tvättlapp av frotté.

Jag vet faktiskt inte exakt vad denna mask kostar för jag kan inte se att Life's webbutik fått in denna ännu, men jag tror den ligger kring 200-300:- för en tub på 75 ml, vilket ju känns överkomligt.

Ninni ger betyget: 5 (dock vet jag ju inte hur den verkar i längden om man har problem med akne och stora pormaskar så ni får ta hänsyn till detta).

4 kommentarer:

LIsa sa...

Hej! jag har en undran :) För nått år sedan skrev du att du skulle testa att ta bort hår på kliniken, laser & estetik, hur gick det? funderar på att göra bikinilinjen :)

Lotta L sa...

Den lät mycket bra! Tror nog jag skulle behöva en sån. Måste kollas in.

Ninni sa...

Lisa, det kom en massa annat emellan så jag gjorde bara en behandling. Men lovar berätta om jag fullföljer.
Lotta, ja den gör verkligen sitt jobb.

Lisa sa...

aa förstår, men blev det någon skillnad bara på den gången? Och hur var kliniken den gången?