måndag 28 oktober 2013

Recension - Decléor Aroma Cleanse

Den här flaskan har jag testat ett tag nu. Det är en rengöringsmjölk från Decléor som heter Aroma Cleanse. Den vänder sig till lite mognare hud, vilket ju dessvärre börjar stämma in på mig då jag är 43 år gammal (eller ung?).

Min hud är normal och den blir lite torrare på vintern och lite fetare på sommaren. Jag gillar bäst rengöringar som löddrar, den här vann jag i en tävling för ett tag sedan. Produkten är ganska tjock i konsistensen och den doftar behagligt, en doft som jag inte tror stör någon. Produkten innehåller magnolia och olika oljor. Det rekommenderas att man använder en fuktad bomullstuss vid användning, men jag har haft den i duschen så jag har applicerat med händerna istället och sedan sköljt. Produkten tar bort sminket rätt ok, dock får jag ju såklart använda ögonsminkremover för att få bort mascara och ögonpenna etc. Jag känner mig hyfsat ren efter användning, men vill gärna gå efter med ett ansiktsvatten.

Ninni ger betyget: 3 (om man gillar rengöringsmjölk så tror jag man gillar den mer).

En rejäl flaska på 200 ml av denna kostar på Hudoteket 395:-, just nu har de dock erbjudande så den kostar 316:-. Föredrar man att köpa denna i utländsk shop så har t ex Feelunique den för £21,25, dvs 230:-.

Inga kommentarer: