tisdag 29 oktober 2013

Koreanska handkrämer

Jag tänkte visa er några till grejor som jag köpt från Korea. Den här gången är det handkrämer, jag har ju tidigare visat er en från Missha som jag köpte hos W2Beauty, men jag har även köpt några roliga handkrämer på eBay. 
Den första är en liten burk i form av en snigel (så fort jag ser den så börjar jag tralla på Lilla snigel...). Denna finns i lite olika dofter/färger och jag valde den som heter H2O, dvs den blå. Jag tror märket heter DoDo House.
Titta så söt burken är! Min ena son föll pladask och sen dess anser han att den är hans. Han har plötsligt "fått behov" av att smörja sina händer, men han har lovat att jag kan få låna burken ibland, det var ju snällt.
Innehållet är väldoftande och fräscht och krämen är inte så jättefet, men återfuktar fint. Är ni sugna på denna så kolla här, men den finns hos flera olika säljare på eBay.
Den andra handkrämen jag vill visa er idag kommer från ett märke som heter It's Skin. Även denna kommer i en ursöt förpackning, jag blir sugen på sån där god glass med kakdeg i....
Denna finns också i olika varianter, innehållet i denna doftar som jordgubbsglass. Ni kan köpa den hos flera eBay-säljare t ex här.
Den här är lite fetare än "snigelkrämen" och den innehåller små bruna prickar som löser upp sig när man smörjer in händerna, man blir alltså inte prickig av den. It's skin gör även hudvård och lite annat och jag har ett provkit därifrån som jag snart ska visa er.

7 kommentarer:

Lotta L sa...

Roliga grejer! Bra sätt att få barnen att smörja sig! Det är ju inte så enkelt alltid. Mina barn är "begåvade" med torra exemhänder. Den store är rätt bra på att smörja på kvällen, men jag påpekar till båda att man kan gärna göra det även på dagen. Liksom cerat... Den lilla loppan är lite slarvig, tyvärr.

Anonym sa...

Snigeln var ursöt! Cookie

Ninni sa...

Ja, handkräm går ju alltid åt liksom...

Lackert sa...

Gullig snigel :)

Ninni sa...

Visst är den! :-)

Johanna sa...

Så himla söta! Jag får samma känsla som när jag ser söta djurungar..underbara :)

Ninni sa...

Haha, fast detta är död materia.
;-)