tisdag 22 oktober 2013

Nyheter från Bare Minerals

Bare Minerals är lätt ett av mina favoritmärken, de gör bra och kvalitativa produkter som funkar varje dag. Jag blev därför superglad när jag fick tillfälle att prova några av deras nyheter för hösten.
Frame & Define brow styler är brynpennor  med inbyggd borste som ska skapa de perfekta definierade ögonbrynen. De kommer i två nyanser, en ljusare och en mörkare, de heter Universal light och Universal Dark. Jag tror faktiskt att båda nyanserna passar mig. Den mörkare kommer att funka perfekt med mina nya glasögon för då behöver jag mer synliga bryn och vågar ta i lite mer med färgerna, värt att tänka på för er som har glasögon ibland. Dessa kommer att kosta 275:-/st.

Pennan behöver inte vässas för udden skruvas fram, den är väldigt tunn, men trots det så känns det inte som om den går av lätt.
High Shine-skuggorna har funnits i sortimentet en längre tid, men kommer nu i två nya användbara nyanser. Den guldiga heter Gold Medal och den som är mer rosa heter Ice. Blir lite förvirrad för det finns en nyans på Kicks hemsida som heter Gold Metal med T istället för D, undrar om det är samma?

Dessa skuggor kan upplevas som lite "drälliga" och bökiga med sin applikator. Men jag kan lova att de är fantastiska. De är otroligt metalliska och lätta att sudda. Jag har några av dem sedan tidigare och jag brukar ta lite med en ren pensel från applikatorn för då är det lättare att avgöra mängden samt att det är bättre ur hygiensynpunkt. Jag är faktiskt väldigt förtjust i dessa och skulle gärna vilja ha alla nyanser som finns! 285:-/st kostar dessa.
Och så lite swatches såklart, jamen kolla bara hur härligt metalliska High Shine-skuggorn är, jag har nog inga andra skuggor som blir så metalliska faktiskt. Säg till om ni vill att jag swatchar de andra nyanserna jag har så fixar jag det.

6 kommentarer:

Lackert sa...

Ögonskuggorna ser ju riktigt metalliska ut, vill gärna se om andra åxå :)

Anonym sa...

Jag har aldrig provat Bare Minerals men jag blir nyfiken. C

Unknown sa...

Ser jättefint ut. Gillar skimmerskuggorna med applikatorn.

Jag använde uteslutande BM under många år och tycker kvaliteten är grym däremot är priserna för höga i Sverige.

Ninni sa...

Jag ska ta och swatcha alla tror jag bestämt, även Pixi-paletten ska jag swatcha för er inom kort.

Lotta L sa...

O ja! Swatches! Gärna Pixie paletten, och dom här! Känner igen att du har använt den här skugg-sorten innan, men ser gärna samlad swatch!
Om det inte är för jobbigt såklart. Det var fina färger på dom här.

Kerstin sa...

Skuggorna ser urhärliga ut!