onsdag 30 juli 2014

Fransförlängning

För en tid sedan var jag ju på Infinums kundkväll med en väninna som går och klipper sig där. På Infinum, som ligger vid Lilla Bommen i Göteborg, gör de även naglar och fransförlängningar. Eftersom man fick erbjudande om bra pris på den senare behandlingen så beslutade jag mig för att prova detta nu innan vi åkte till Spanien. När vi är därnere så sminkar jag mig väldigt lite i värmen, men det är ju alltid kul att vara lite snygg ändå så jag tyckte det var ett bra tillfälle att få fina fransar. Är jag nöjd då? Ja till 90% skulle jag säga utan att veta hur fransarna kommer att hålla (det får jag ju återkomma om). Jag ska förklara varför och visa bilder för er. 
 Framifrån innan förlängning.

Framifrån efter förlängning.
 Uppifrån före förlängning.
Uppifrån efter förlängning.
 Underifrån före förlängning.
 Underifrån efter förlängning.
 Vänster öga efter förlängning. 
 Höger öga efter förlängning.
Med lite mascara på nederfransarna och i yttre ögonvrårna.

Behandlingen tog två timmar och det gick bra att ligga still. Mycket trevlig tjej som gjorde jobbet, Liselotte heter hon ifall ni vill boka (men skynda för hon ska tydligen börja nytt jobb snart). Jag valde rätt så korta fransar eftersom jag inte vill att de ska vara i vägen för mina solglasögon och mina vanliga glasögon, var rädd att de skulle vara det, men med denna längden går det jättebra. Jag tycker resultatet blev fint och jag ser definitivt piggare ut vilket ju är toppen.

Det enda jag tycker blev lite mindre bra är att jag tycker det saknas lite fransar i yttre ögonvrårna. Speciellt på höger öga om ni tittar ovan. Jag skulle gärna haft ett par fransar till där. Men det gick snabbt att fixa genom att applicera lite mascara på mina egna fransar. Dock har jag ju gjort behandlingen för att slippa sminka mig. Jag såg inte det när jag var kvar på salongen för ljuset i behandlingrummet var dämpat. Om man inte kommer nära så syns det inte så mycket, min sambo tyckte det blev jättefint. Nu hoppas jag bara att det håller under mina tre veckor i Spanien. Ett dygn efter behandlingen så har några fransar ramlat av, men det syns inte och jag antar att det är oundvikligt. Jag har inte bestämt ännu om jag ska göra detta igen, jag gillar ju att pilla med mina mascaror så det kanske är något kan får göra inför solsemestrar. Det är ju inte gratis heller, första behandlingen kostar 1100:- till ordinarie pris, återbesök (påfyllning av fransar) är dock billigare.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Ser jättefint ut tycker jag! Jag är så nyfiken på att testa! Tänker mig att det kan vara perfekt inför nästa bebis :)

Frågan är bara hur det blir när de egna fransarna är vita som mina är...

Minerva sa...

Jättesnyggt! Men även jag gillar att hålla på med mascaror och smink, så tror inte att jag ska göra det.

Lotta L sa...

Jättefint! Stor skillnad! Fast jag håller med att hon borde ha satt i yttre ögonvrån. Tror inte jag gör det själv, även om det är bekvämt. Skulle vara jätterädd att dom ramlar av för snabbt!

Linda sa...

Du fick jättesnygga fransar, var det verkligen de kortaste?
Ser tillräckligt långa ut för mig/min del i alla fall, skulle se konstigt ut "i vardagen" med ännu längre fransar... Men så härligt att svepa med långa, tjocka ögonfransar :-)

Jag hade nog inte heller varit 100% nöjd, håller med dig om att det borde vara lite fransar i yttre ögonvrån också.

Men inget man lägger märke till direkt och särskilt inte på lite avstånd! Men för den höga summan (eller så är det bara jag som är fattig :-() hade jag känt mig ganska missnöjd.

Jag skulle själv göra en fransförlängning delvis just för att slippa mascaran, särskilt på sommaren. Perfekt under semestern, om man solar och badar mycket och ändå vill se snygg ut!
(Vattenfast mascara har aldrig funkat på mig.)

Det skulle göra enorm skillnad för mitt utseende, synd att jag aldrig kommer att få råd med sån lyx ;-)

Har numera korta, tunna och ganska få fransar pga hormonproblem. De är för ljusa och jag måste också färga ögonbrynen för att de ska synas. Vågar inte färga fransarna själv eftersom det har blivit uruselt resultat de få ggr jag försökt och även fått en liten allergisk reaktion.