fredag 1 augusti 2014

-417


När jag var i NY i våras så stod jag och pratade med en väldigt serviceminded tjej som jobbade på ett av apoteken (minns inte om det var Walgreens eller CVS men butiken ligger på östra sidan av Park Ave). Hon visade mig en superhäftig produkt från ett märke som heter -417. Det är en lugnande lermask som man applicerar i ansiktet. Efter en stunds verkan så tag man den medföljande magneten (japp en magnet!) och lindar in den i en servett. Sen drar man med magneten och servetten på huden. Då följer all lera med och fastnar på servetten! Kvar på huden blir bara en genomskinlig fuktgivande gelé. Helt otroligt, tjejen visade på min hand och det var nästan som magi! Häromdagen fick jag syn på att Eleven säljer märket och att de även säljer lermasken. Nu har jag ju skåpen fulla, men kanske att jag slår till nån gång! Undrar om det medföljer magnet, men det måste det väl göra?
Den gulliga tjejen skickade med mig en liten tub fotkräm från samma märke och den har jag nu med mig i Spanien. Jag och sambon får otroligt torra fötter härnere så jag smörjer in bådas våra fossingar varje kväll. Ska bli kul att se hur denna funkar (detta är ju som ni förstår ett tidsinställt inlägg). 

Har ni hört talas om -417 förut och har ni testat något från märket?

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Har aldrig hört talas om märket, men masken verkar spännande!

Minerva sa...

Men va spännande! Hur kan det tänkas fungera, måste väl nästan vara järn i masken om en magnet kan ta bort det? Kan inte någon som kan sånt här kommentera?=)Nån fysiker eller ingengör kanske?