onsdag 20 augusti 2014

Två nya skuggpaletter

Jag är nog den sista skönhetsbloggerskan som är på bollen i detta fallet. Som ni ser så köpte jag Naked-paletten från Urban Decay när jag var i Spanien. Ingen av de tre Naked-paletterna har tidigare lockat mig, men så stod jag och fingrade lite på denna på Sephora i Puerto Banus och vips så hamnade den i min ägo pga krämiga och välpigmenterade skuggor. Jag stod i valet och kvalet mellan ettan och trean (det finns ju tre varianter samt även en lite mindre palett från serien vad gäller skuggor), men jag tyckte att ettan hade finast och mest användbara nyanser för mig. Jag råkade även köpa på mig en liknande palett från budgetmärket Revolution som ni ser.
 Vi börjar med Nakedpaletten, den kommer i ett rätt så opraktisk men fin sammetsförpackning.
De tolv skuggorna är härligt krämiga, det är bara tre av dem som är matta och det är bra för jag gillar skimriga skuggor bäst även om matta kan vara bra ibland. Den vänstra ljusa skuggan är ju otroligt användbar till att lägga under brynen och i inre ögonvrårna för att se piggare ut. Penseln som medföljer i paletten känns väldigt kvalitativ för ovanlighetens skull, oftast är ju medföljande penslar skräp men här har de tydligen tänkt till lite. Jag gav 48 euro för min palett, den kostar 42,50 euro på ordinarie pris på Beautybay, men just nu är de på rea för 42,70 så vill ni ha ett exemplar så passa på. Dessa är ingen bra idé att köpa på eBay om man inte vet säkert att de är äkta för det figurerar massa kopior på dem där.
Vad jag förstår så är det lite olika vad som medföljer Nakedpaletterna beroende på var och när man köper dem, i min ask låg det en testförpackning med fyra varianter av Urban Decays berömda Eyeshadow Primer Potion som oftast kallas UDPP.  
Original, Sin, Eden och Anti-aging får jag prova, det känns som om dessa provförpackningar innehåller rätt så mycket så jag kanske häller över dem i småburkar så att de räcker ett tag. Originalet har jag en tub av redan men det ska bli kul att prova de andra. 
Såhär ser proverna ut, har ni testat någon av dessa förutom originalet och var det stor skillnad?
Här ser ni Revolution-paletten, skuggorna i denna påminner egentligen mer om Naked 3-paletten för de drar mer åt rosa och det passar ju mig alldeles utmärkt eftersom jag inte köpte 3:an. Jag har än så länge ingen aning om ifall dessa skuggor är bra eller ej. Denna köpte jag i en parfymaffär i Estepona, den ligger en gata upp från stranden och de har massa roliga märken där som t ex Essence, Wet'n Wild Bourjois m fl och även lite dyrare märken.
Jag tror jag gav kring 5 euro för denna eller strax under, minns inte riktigt.  
Här ser ni en jämförelse mellan paletterna, vill ni att jag swatchar så hojta i kommentarerna så fixar jag det inom kort.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Klockrent val med ettan, den är absolut finast tycker jag!

Ninni sa...

Ja, den är nog faktiskt det...

Lotta L sa...

Sååå fina! Swatches är alltid kul! Speciellt Revolution som jag inte sett innan.

Ninni sa...

Då ska jag försöka fixa det.