lördag 23 augusti 2014

I shoppingtagen...

Igår råkade jag klicka hem två Memeboxar, varav den ena är den mycket spännande jackpotboxen. Man vet inte värdet på den förrän man får den, men man betalade 32 dollar för den och innehållet är värt mellan 155 och 1000 dollar. Jag hade tur för den sålde slut på bara en liten stund, jag bara råkade klicka in på sidan just när de lagt upp boxarna, många blev utan dessvärre.
Den andra Memeboxen jag beställde är en som ska innehålla hudvård och sånt med vitaminer, sånt är alltid kul. Man behövde bara betala frakt för den ena boxen om man beställde två. Jag har varit störtnöjd med de Memeboxar jag köpt tidigare, mycket generöst innehåll och så spännande saker!

Häromdagen klickade jag hem några av skuggorna från Milanis nya kollektion, Bella eyes. De ser så nedrans fina ut och jag har varit sugen på dem ett tag. De beställde jag från Beautyjoint. Det är min första order från den webbutiken så jag hoppas det funkar. Sen har jag även köpt lite smågrejor från eBay från koreanska märken, ska bli kul att se vad som kommer. Lovar visa sen.
Idag klickade jag hem GHD's lyxigaste plattång eftersom jag fick en fin rabatt från Eleven pga inte handlat där på länge. Ville köpa den från en svensk shop pga garantin och har tänkt köpa en ny riktigt bra tång länge då min Ga:Ma-tång inte funkar att locka med. Jag har gått och väntat på rätt tillfälle och nu dök det upp. Det var jättesvårt att välja modell, men jag fick finafina råd från Therése och Therese, tack tjejer! Ibland är shopping roligare än annars, tänk vad det är kul att få paket, jag längtar verkligen nu! Vad har ni handlat på sistone, kan ni inte berätta? 

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilken härlig shopping! Så mycket fint! Ögonskuggorna ser väldigt fina ut!
Själv har jag bara köpt lite grann, smågrejer, inget från nån nätbutik. Vi var i Finland på semestern, och där köpte jag Sally Hansen nagelolja. Det var den jag använde flitigt förra året när mina naglar blev så fina. Gäller bara nu att jag börjar använda den lika flitigt. Samt Lumenes puder som är mot rödhet och glansighet. Det är grönt på halva, finns inte i Sverige längre vad jag vet. Sen hamnade vi på Gekås Ullared på vägen hem... Har aldrig varit där innan, och aldrig haft nån längtan efter det heller, men nu planerar vi åka dit igen, hi hi! Handlade absolut inte mycket i skönhetsväg, en palett från Wet& Wild som jag länge velat ha i blått, men jag valde lila. Ångrade mig sen såklart. En singelskugga i nougat från samma märke, urfin! Återigen samma billiga märke i ögonpennor, dom kostade 12:- och jag köpte en. EN! Så dumt. Blev en grön. Visserligen har jag många pennor här hemma, men ändå. 12:-!
Väl hemma har jag köpt läppstift som båda har varit lite för lila i tonen. Jag verkar ha fått nån konstig allergi, så jag kan inte använda vad som helst. Vet ju inte helt säkert vad det är, men jag utesluter bivax. Och då måste man handla lite nytt... Ett från Yves Rocher och ett från Isadora. Kommer att köpa fler från Isadora längre fram, eftersom innehållsförteckningen står på tuben. Men välja bättre färger.
Det blev en lång kommentar.
Trevlig söndag kväll!

Ninni sa...

Spännande läsning! Gillar dina långkommentarer!