tisdag 26 augusti 2014

Kiss Nail Dress Nageletiketter

De här nageletiketterna köpte jag i NY i våras. Nu var det dags att prova dem. Kiss är ett märke som finns i Sverige också, jag har sett deras produkter både på Kicks och Åhléns, men jag vet inte om just denna produkten finns här. Kiss har lite olika produkter för naglarna såsom lösnaglar och nail-art-lack mm.
Förpackningen jag köpte innehåller två olika mönster på etiketter, man kan antingen köra på bara den ena designen eller blanda. Jag valde det tidigare.
Etiketterna finns i olika storlekar för att passa alla. Jag har tidigare provat lösnaglar från märket bara för att upptäcka att de var på tok för små för mig så det funkade inte alls, men dessa var bättre storleksmässigt.
Jag skulle säga att dessa är hyfsade i kvaliteten, de är absolut inte lika bra som Sally Hansens etiketter för detta är klisterlappar. Sally's är gjorda av nagellack och mycket mer flexibla samt sitter bättre. Men de var inte omöjliga att få dit iaf och jag tycker mönstret är kul. Jag har ju använt nageletiketter jättemycket på sistone och har blivit rätt så van vid att applicera dem nu och det går lättare och lättare. Problemet med dessa är att de lätt veckar sig då naglarna är kuperade, de är inte flexibla så att säga så de sluter sig inte kring nageln så bra. Sen är det rätt svårt att få kanterna jämna, det blir lite taggigt när man filar vilket kan vara irriterande och även göra så att de lossnar.
Men visst är mönstret fint? Härliga färger tycker jag. De sitter hyfsat också även om de som sagt inte slår Sally-etiketterna på fingrarna. Jag har defintivt provat sämre etiketter och dessutom går det att spara överblivna etiketter, det går inte med de som är nagellacksbaserade för de torkar, precis som vanligt nagellack när man öppnat förpackningen.
Jag tittade i mitt förråd och jösses vad många olika etiketter jag har nu, måste öka takten i användningen innan det svämmar över i skåpet. Men visst är det kul med alla mönster?
Jag tycker etiketterna passar väldigt fint till det gulliga armbandet som jag fick av rara Evelina för ett tag sedan. Tack Evelina!
Visst är det sött? Jag gillar det skarpt!

8 kommentarer:

Honi sa...

Ååååh vad fint, det här är helt min stil!

Kerstin sa...

Så fint med stjärnor!

Ninni sa...

Visst äre!

Lotta L sa...

Så fint! Armbandet är också fint!

Ninni sa...

Tack! 😊

Karin sa...

Hej! Jag testade Sally Hansen-etiketterna jag fick från dig men använde bara hälften. Hur länge håller dom tro? Jag hade ju tänkt spara för dom var så fiiiina!

Ninni sa...

De torkar dessvärre, men kanske om du lägger dem i en påse o tar ur luften...?

Evelinas blogg sa...

Fint! :)