lördag 6 september 2014

Memebox Special #12 Vitamin

Få saker är så spännande som när Memeboxarna anländer. Häromdagen kom den vitaminbox jag hade beställt. Alla produkter var i fullstorlek denna gången och man fick sju stycken. Vill ni se vad den innehöll så fortsätt läsa!
Elisavecca Real White Vita-Sauce 30, ett serum som innehåller över 30% C-vitamin. Ska ge fukt, vara blekande, motverka rynkor och ge huden skydd (mot vad?). Flaskan innehåller 50 ml så det är en stor förpackning. Mitt första intryck är att jag är sådärförtjust i den barnsliga förpackningen, vad gör grisen där? Dock är det ju bra med droppflaska och jag gillar ju serum så jag tänker självklart testa.
Amini Vitamin Shower Body Soap Bar, en tvål i fast format. Jag tänker använda denna som handtvål. På det medföljande kortet står det att man ska tvätta ansiktet med den, men jag tror inte den är avsedd för det utan för kropp och händer.
Pure Smile Hand Gel Citrus Crash,  alltid bra med handsprit och jag gillar citrondoft.

Pure Smile Gelee Labo marmalade, koreanerna kallar ansiktsmasker för pack. Denna ska tydligen verka i 10-15 minuter och den innehåller hyaluronsyra och lakritsrot mm. Och så undrar jag igen över de barnsliga förpackningarna - varför?
Pure Smile Lip Treatment Mix Fruits, läppgojs med vitamin E och snigelsekret. Ni kanske tycker att den senare ingrediensen verkar äcklig, men alla produkter som jag provat med snigelsekret har varit jättesköna så jag har slutat äcklas. Den här tycker jag ska bli riktigt spännande att testa!
Evas Vitamin Sun Cream spf 38, denna blev jag mycket glad över då vi ju åker till solen över jul och nyår i nästan tre veckor och då kommer det att gå åt mycket solkrämer. Förpackningen är en kopia av Vitamin Water från Glaceau vilket kanske känns lite märkligt.
Pure Smile Juicy Point Pads Lemon & Orange, detta är små lappar som man placerar över områden där huden är torr eller irriterad. Jag brukar får torrfläckar på kinderna när temperaturen går ned emot tio minus (brrr) så dessa får nog sparas till dess.

Mitt intryck denna gången är att det är rätt roliga grejor och att boxen är prisvärd, jag gav $36 för den (ca 250:-). Men som sagt så tycker jag att vissa förpackningar är lite väl barnsliga, koreanerna gillar dock sånt. Jag återkommer med vad jag tycker om produkternas innehåll när jag testat ordentligt såklart.

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Spännande saker! Ser fram emot att höra vad du tycker om dom sen när du testat. Alltid kul med nya grejer!

Ninni sa...

Ja, det är ju min stora passion - att testa nytt... : )

Annika B sa...

Tycker det ser spännande ut. Jag älskar memebox och funderar på att beställa en till snart. Tycker det är bra produkter över lag i dem, lite tokiga, roliga och annorlunda.