tisdag 16 september 2014

Recension: Deborah - 24 Ore Duo

Deborah Milano är ett italienskt märke som finns att köpa i vissa webshoppar här i Sverige. Jag har testat ett par produkter från märket, bl a mascara och foundation och jag har verkligen gillat dessa. Men idag ska jag tyvärr visa er ett rejält bottennapp. Låt mig presentera eyelinerpennan 24 Ore Duo.
Min nyans heter 03 Emerald. Eyelinern är som en tuschpenna och beroende på hur man vänder udden så får man tunna eller bredare linjer, därav ordet duo i namnet. Den applicerar jämnt, färgen är fin och den är lätt att måla med. Så långt allt gott. Verkar bra det här va?
Men vad händer efter 30 minuter? Jo, det här! För säkerhets skull så har jag testat den här pennan ett par gånger och verkligen varit noga med att låta den torka ordentligt. På bilden har jag dessutom använt en primer. Fint? Nä!
Här ser ni andra ögat. Jag har inte varit på ett träningspass och inte svettats alls. Bara ätit lunch, vilket man ju tycker att den ska hålla för. Att den dessutom lovar 24 timmars hållbarhet (se namnet) är ju ett skämt! Däremot är det ett helsike att få bort resterna, jag har verkligen tvålat in min hand flera gånger för att få bort swatch-strecken.
Ja, lika bra att blunda också så ni får se den krassa verkligheten. Detta är verkligen helt oacceptabelt. Hej soptunnan säger jag bara! Eller tror ni man kan använda den till att texta grattiskort med, jo men det borde väl funka?

Den här pennan kostar kring 89:-, vilket den verkligen inte är värd.

Ninni ger betyget: 1 av 5 (ta bort denna från marknaden!)

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Ajajaj... Synd på så fin färg!

Lotta L sa...

Verkligen tråkigt, den ser så fin ut!

Minerva sa...

Vilket skräp, bra att veta!

Ninni sa...

Japp, skräp!

Lackert sa...

Näe vad tråkigt när det blir så :( Färgen var ju fin men det hjälper ju inte så mycket

Ninni sa...

Nä, eller hur!