måndag 8 september 2014

Panduro nageletiketter

Minns ni att jag köpte lite nageletiketter från Panduro på rean i somras? Nu har jag testat det ena mönstret och tänkte berätta vad jag tycker.
För det första så kan vi ju komma överens om att mönstret är väldigt gulligt. Man får arton etiketter i olika storlekar för att dessa ska passa alla. De största är för stora för mina tumnaglar och de minsta är för små för mina lillfingernaglar så jag hamnade i mitten vilket ju är bra. Tror jag ska använda den största till stortånageln nån dag. Nu har jag berättat om det som är bra. Nu till de lite sämre nyheterna.
Jag är numera en van användare av nageletiketter och jag har testat rätt många märken vid detta laget. En bra etikett ska vara tunn och flexibel och fästa ordentligt. Helst ska den vara gjord av nagellack för då kan man ta bort den med nagellacksremover och slipper därmed irriterande klisterrester efter borttagning. Dessa etiketter är för något för tjocka och är dessutom inte flexibla alls. Det gör att de veckar sig väldigt mycket hur man än slätar ut dem då naglarna ju är kupade och inte platta. De blir dessutom rätt vassa vid nagelkanterna när man filar av dem, hur mycket man än filar. Det gör att de inte är så lämpliga för t ex kontaktlinsbärare då man lätt kan repa linserna med dem när man sätter i och tar ur.

Hållbarheten är rätt ok dock, men inte bäst. Om man får veck vid nagelkanterna så kommer det in luft och där släpper gärna etiketterna taget om nageln. Jag lade ett lager genomskinligt överlack och var noga med att måla extra noga vid vecken för bättre hållbarhet.

Dessa kostar 44:-/förpackning, men jag gav alltså bara 22:- då de var på rea så de är inte så dyra och de finns i många fina mönster, se här. Om ni vill vara fina för en kväll så tycker jag ändå att de är ett ok köp, men i min värld är det ändå alltid Sally Hansens etiketter som är bäst (ja jag vet att jag tjatar ihjäl er om dem).

5 kommentarer:

Lackert sa...

Riktigt fina

Lotta L sa...

Synd dom inte var bra, mönstret är jättefint! Och priset är ju inte dumt!
Nu har dottern sådana nageletiketter med, fast jag kommer inte ihåg mönstret. Hon köpte en sån där "Lyckopåse" på Malmöfestivalen, och bl.a så fanns det ett ark med nageletiketter. Vi får väl se hur det går när hon vill testa dom!

Ninni sa...

Ja, men de satt iaf rätt så bra och så är ju mönstret sött! :-) Vad var det för märke på dotterns etiketter?

Lotta L sa...

Det är också Panduros etiketter hon har. Hon är väldigt pysslig/konstnärlig av sig och älskar den butiken, kan gå där i timmar. Som jag bland smink ungefär! Panduro hade även förra året en sån påse för 40:- där värdet är ca 200:- och man inte vet som finns i. Liksom förra året var det mest gamla julgrejer, men hon tycker det är kul så vi köper en sån påse när vi ser dom. Har för mig att det var nån spets på hennes nageletiketter men jag kommer inte ihåg riktigt.

Ninni sa...

Aha, ja Panduro är ju definitivt en butik som är kul att gå runt i! :-)