tisdag 9 september 2014

Etude House - Princess Happy Ending Cinderella Evening Party eye shadow

Då var vi tillbaka i den koreanska världen igen då! Denna gången med ögonskuggan som har det längsta namnet i världshistorien. Är ni nyfikna? Ok då, då ska jag visa.
Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar ögonskuggor och att jag är väldigt förtjust i krämskuggor då de är lätta att applicera. Bara dutta dit med fingrarna och tona ut - klart! En av mina favoritskuggor är Dior-skuggan Millenium som ni kan läsa om här.  Jag har använt den skuggan supermycket. Men Diors skuggor är ju rätt dyra så man kan ju inte köpa varenda en om man inte är jätterik och det är inte jag tyvärr. När jag då såg Etude House nya skuggor så tänkte jag att de kanske är rätt lika Diors, är de det då?
Ja, ganska! Denna är något mindre studsig i konsistensen. Diors skuggor är lite som studsbollar, men denna ligger inte långt efter. Den är krämig och välpigmenterad och faktiskt trevlig i allmänhet, lite som en blandning mellan puder och kräm. För att vara ärlig så har jag bara swatchat den på handen än så länge för jag har varit ruskigt förkyld den senaste veckan och vill därav helst inte komma i närheten av mina ögon med sminket då jag är rädd om både ögon och produkter.
 Ni ser, man vill ju känna och klämma på denna, eller hur! Så det gjorde jag, med ett nytvättat finger.
Fingrarna är bästa verktyget när det kommer till krämskuggor, jag tycker inte penslar funkar så bra till dessa för de ger ett ojämnt resultat. Skumgummiduttar funkar helt ok, men fingrarna är oslagbara.
Jag gav strax under 70:- för min skugga på eBay, frakten är nästan alltid gratis från de koreanska shopparna, och dessa finns i tre nyanser, min heter #3 Evening party.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Väldigt söt förpackning!

Lotta L sa...

Väldigt fin!

Ninni sa...

Ja, nästan lite för gulligullig, jag var ju faktiskt ute efter själva produkten här, haha.