onsdag 17 september 2014

Sally Hansen - Sss-Snake Eyes!

Ni har redan full koll på min kärlek till Sally Hansens nageletiketter va? Här ska ni får se en lite annan variant av dem. Detta är Sss-Snake Eyes! Egentligen är jag inte så mycket för djurmönstrat då jag ofta tycker det känns lite vulgärt och tantigt även om det är högsta mode just nu. Ja, det kan vara fint på andra, men oftast inte på mig.  Dock är jag inte helt konsekvent för jag har faktiskt en djurmönstrad blå kjol som jag gillar... jaja sån är jag.
Anledningen till att jag köpte dessa var att de är lite annorlunda i appliceringen än övriga Sally-etiketter. Första steget är likadant - man applicerar etiketterna. Men sen är det ett steg till som gör att de ska hålla en extra vecka. Egentligen helt onödigt eftersom utväxten oftast gör att jag ändå vill ta bort efter en vecka.
Ser ni! Man ska använda en led-lampa till dem. Först lägger man ett överlack (medföljer) ovanpå etiketterna och sen härdar man med lampa. Lampan ingår såklart inte så jag använde min lampa från Depend och härdade i 30 sekunder och det funkade fint. Efter härdningen så torkar man av naglarna med medföljande servetter för annars blir det en kladdig yta.
Jämförelse mellan bilden och resultatet som jag tycker blev mycket bra. De sitter verkligen som berget sen, har inte tagit bort dem ännu och är lite orolig för det faktiskt... får se hur det går. I skrivande stund har jag haft dessa på naglarna i fyra dagar och de ser helt nyapplicerade ut.

Såhär ser överlacket ut, undrar varför man fick en så stor flaska, men den kanske man kan använda till andra gel-lack från Sally Hansen.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilket kanonresultat!

Lotta L sa...

Jättefint!

Ninni sa...

En vecka senare sitter de fortfarande kvar!