torsdag 4 september 2014

Amika schampoo och balsam

De här två produkterna fick jag hem i brevlådan för test häromdagen. Det är schampoo och balsam från Amika. Såhär beskrivs produkterna:

Color pHerfection Shampoo, 199:-/425 ml. Ett intensivt återfuktande schampoo med ett PH-värde som kapslar in och skyddar hårfärgen. Berikat med havtorn och Omega 7. Perfekt för färgat, tjockt eller torrt hår. Jo, och det stavas så, jag kollade noga.

Hydrate Conditioner, 199:-/400 ml. Ett återfuktande balsam som reparerar och reder ut skadat hår. Havtorn och arganolja tillför fettsyror, proteiner och antioxidanter. Gör håret mjukt och lätthanterligt samt är färgbevarande.

Mitt första intryck är att flaskorna är jättestora och väldigt fina. Som gammaldags apoteksflaskor i ny tappning med de färgglada etiketterna. Jag återkommer när jag testat innehållet ordentligt. Jag håller dessutom på att testa lite stylingprodukter från Amika, läs här om dem. Jag har faktiskt funnit en storfavorit bland dessa. Ni får snart veta vilken det är!

4 kommentarer:

Anna sa...

Hur är korkarna? Skruvkork eller snäpp osv?

Lotta L sa...

Dom verkar ju bra! Nyfiken på resultatet!

Ninni sa...

Snäppkorkar. Posten hade dessvärre sönder den ena, men tack vare förseglingen så läckte inget ut.

Kerstin sa...

Jag är precis i begrepp att recensera mina, då jag hunnit testa ett tag. De är rkikigt bra tycker jag! Har överlag positivt intryck av Amika.