torsdag 19 juni 2014

Nyheter från Amika

Amika är ett hårvårdsmärke som jag aldrig provat tidigare. Jag har sett dem på olika sidor på nätet och konstaterat att förpackningarna är helt ljuvligt fina och färgglada, titta bara på bilden! Nu lanserar de tre nya stylingprodukter och jag har turen att få prova dem som ni ser! Vad är det i flaskorna då?

  • Heat defense serum (269:-/50 ml), ett oljebaserat serum som som skyddar håret vid användning av värmeverktyg. Innehåller havtorn och arganolja. Lägger sig som ett skyddande lager på håret och motverkar friss.
  • Straight up smoothing balm (229:-/177,4 ml), värmeskydd mot friss och ska ge rakare hår med hjälp av havtornsolja och omega 7. Appliceras i fuktigt hår innan föning. 
  • Bombshell blowout spray (199:-/237 ml), ultralätt volymspray med värmeskydd. Innehåller omega 3, 6, 7 och 9 samt obliphica-bär som innehåller antioxidanter. Ska vårda och stärka håret samt ge näring. Kan även användas som hårspray och ger då en lätt stadga. 
Jag är urpepp på dessa och sätter genast igång och testar. Vill ni haffa egna exemplar så kolla på Bangerhead eller hos olika frisörsalonger runt om i landet. 

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag har testat hårolja från Amika, bland de bästa faktiskt och doften, DOFTEN!

Minerva sa...

Hårsprayen låter ju klart intressant, avvaktar ditt test innan det ev. blir köp.