onsdag 25 juni 2014

Favoriter just nu

Jag älskar att se vilka favoritprodukter andra tjejer har så berätta gärna! Här är mina favoriter just nu:

  • CND Solar Oil Special Edition, nagelbandsolja. Jag har även provat originalet och det är inget fel på den, men doften på denna specialupplaga - doften! Jag älskar den! Måste försöka haffa en till flaska innan de säljs slut. Jag vet precis varför jag gillar denna så mycket. När jag var i 20-årsåldern (för sisådär 25 år sen) så var jag nämligen ihop med en kille som jag var jättekär i, han hade ett rakvatten från Cacharel som doftade liknande, tror bara det hette Pour Homme och kom i en lila flaska, finns inte längre att köpa. Jag vill bara poängtera att jag kommit över killen, men doften älskar jag fortfarande. Vill bara nosa och nosa på mina fingrar när jag använt denna. Känner antydan till vanilj och något annat... mums! Om någon av er har en sån här flaska som ni vill bli av med så hojta gärna, jag byter eller köper!
  • Innisfree Tangerine Blossom Hand cream, är medelfet och har en ljuvligt sötsyrligt blommig doft. Helt underbar. Doften är tyvärr ej kompatibel med den på nageloljan ovanför så jag får använda en produkt åt gången. Innisfree är ett koreanskt märke och jag har köpt denna på eBay. Har en annan handkräm på lager från samma märke, men den har jag inte provat ännu så den får jag återkomma om.
  • Apolosophy rouge i nyansen Happy Pink, kan det bli finare? Rouget är precis lagom pigmenterat och väldigt lättapplicerat. Jag är väldigt inne på rouge just nu och funderar på att visa er hela min samling, vill ni se?
  • Bare Minerals READY Touch up veil i nyansen Tinted. Just nu använder jag inte så mycket foundation eftersom jag fått lite färg av solen och därmed ser pigg ut ändå, jag bara lägger på lite av detta puder för att matta ned på näsa och panna och för att jämna ut lite. Pudret är alldeles för mörkt för mig på vintern, men funkar fint nu i liten mängd - inte överdosera! Jag använder en skunkborste för att det inte ska bli för mycket. 

2 kommentarer:

Linda sa...

Jobbar ju med cnd så kan köpa solar oil i den doften åt dig om du vill? Säg till hur många du vill ha ;) har för mig att de ligger runt 200 kr flaskan

Ninni sa...

Vad snällt, ska fundera lite. : )