torsdag 26 juni 2014

Recension - Maybelline Lash Stiletto Mascara

När jag åkte till NY i början av maj så hade jag bara med mig ett litet prov på en mascara som jag inte gillade alls (Clarins Instant definition). Den åkte i soptunnan redan första dagen innan jag hade hunnit börja shoppa en massa smink.
När jag råkade ramla förbi en dollarstore samma dag så plockade jag därför upp den här mascaran från Maybelline för sisådär två dollar. Den heter Lash Stiletto. Jag minns när den lanserades, det var tevereklam och massa annonser i tidningarna. Sedan dess har den utgått ur sortimentet till förmån för femtioelva andra mascaror från samma märke så jag hann aldrig prova den trots att jag faktiskt ville göra det, det finns ju alltid så många andra saker man vill testa så man kan inte hinna med alla.
Borsten är lite S-formad som ni ser. Jag tycker att det här är en riktigt bra mascara, den ger både volym och längd och sitter jättebra. Lättmålad är den också. Möjligen är den en liten smula klumpig i konsistensen, men inte så det stör.
Här ser ni ett lager av mascaran så att ni kan jämföra med ett osminkat öga (brynen är nyfärgade på bilden och lite ojämna, jag vet). Man kan lätt bygga mer volym med den här mascaran om man vill. Får ni tag i ett exemplar till bra pris så passa på! Den finns på eBay hos en massa olika säljare ser jag.

Ninni ger betyget: 4 av 5.

Tips, om ni går in på Maybellines officiella hemsida så kan man söka på produkter som utgått ur sortimentet och få tips om vilka produkter som ersätter dessa och som man kan tänkas gilla från märket. Se här.

6 kommentarer:

Minerva sa...

Ja, den där hade jag för ett tag sen och gillade mycket, men det finns så mycket att testa så jag överlever nog utan också!

Ninni sa...

Ja, jag undrar hur många olika mascaror den finns...haha.

Lotta L sa...

Jag kommer ihåg den, jag gillade den, men tyckte den hade en konstig doft. Illegal Length (säkert felstavat) från samma märke tycker jag påminner om den i borsten. Fast den mascaran köpte jag i vattenfast, den var för blöt så jag lät den ligga. När jag sedan plockade fram den (läs kom ihåg att jag hade den) så hade den torkat... Så jag vet därför inte om den är bra!

Förresten, jag var inne i en Panduro Hobby affär igår, brukar inte vara i den butiken, men dottern kan spendera timmar där. Visste du att dom har nageletiketter? Och nagelstickers? Ordinariepris för etiketterna var 44:-, dom sålde ut en del för halva priset. 18 stycken i paketet, är det inte lite dumt? Brukar det vara 20? Jag vet inte alls om dom är bra, eller om motiven är nåt att ha, men har du vägarna förbi en butik så kolla!

Ninni sa...

Inte märkt att mascaran doftar, måste kolla det. Hade ingen aning om Panduro, men måste ju såklart cykla ned till butiken nästa vecka o kolla. Vet du vilket märke det var på etiketterna tro? Nyfiken!

Lotta L sa...

Tror inte etiketterna hette nåt speciellt, kanske Panduros eget? Står bara Full Deco Stickers på förpackningen. Jag plåtade så jag kan skicka en bild om du vill.

Ninni sa...

Ja, gärna! Förresten nosade på mascaran och mitt ex var doftfritt. Märkligt.