fredag 6 juni 2014

OCC Stained Gloss - New Wave

Jag tänkte bli lite bättre på att lägga upp läppgojs i bloggen, jag använder ju sånt hela tiden. Läppcerat kanske inte är så roligt att se swatchat direkt, men läppglans och läppstift kan ju vara kul även om jag oftast kör med rätt så neutrala nyanser. Obsessive Compulsive Cosmetics är ett märke som jag aldrig testat förut. Jag fick med en liten tub i mitt Sephorakit som jag köpte i NY. Min första tanke var att det var alldeles för gräll nyans för mig. 
Men så tänkte jag att jag måste ju iaf prova! Och det visade sig att jag gillar detta. Kolla vad fint det blir på läpparna! Dock är det inget jag kan applicera om och om igen för jag har en ful ovana att gnida runt glosset så det hamnar utanför efter en stund, men jag kan ju alltid lägga på lite när jag ska ut genom dörren och sen använda annat resten av dagen.
Glosset är skönt på läpparna. Nackdelen är att tuben inte kommer med applikator utan med en smal pip så man måste använda pensel (en liten sådan medföljde som ni ser), vilket gör att det inte funkar så bra att ha med sig. Dessutom behöver det appliceras med spegel för det syns ju om man målar utanför. Temptalia har gett detta gloss ett A, vilket är bra betyg.  
 Som ni ser nedan så är det inte kyssäkta direkt, men vad gör väl det?

4 kommentarer:

Nina sa...

Snygg färg. Gillar tuggummirosa läppar.

Lotta L sa...

Jättesnyggt! Mycket fint på dig!

Minerva sa...

Bra färg! Ett gloss som ser lite extra ut utan att vara svårburen.

Ninni sa...

Ja, inte dumt alls faktiskt...