lördag 27 september 2014

Plumped up Peony och Jumbo Jasmine

Idag kör jag stenhårt på Cliniques chubby sticks! På kinderna har jag rouget Plumped up Peony, det blev snabbt en ny favorit. På läpparna Jumbo Jasmine. Jag tycker de passar så himla fint ihop!
Nagellacket får ni se snart! Jag öppnade en ny mascara för dagen också och den verkar väldigt lovande, det är ett budgetkap faktiskt och jag kommer snart att berätta om den!

Dagens uppdrag är att gå på Stadsbiblioteket med mina barn och min man samt kanske ta en fika på stan. Orkar mig inte iväg till bokmässan för jag har så svårt för trängseln där samt behöver vila lite efter en av årets mest hektiska veckor - puh. Vad gör ni idag?

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Ser fint ut!

Jag vilar, orkar inte mycket annat, hur ska detta sluta, mer än tre mån kvar till bf...

Anonym sa...

Jag gör inte mycket.... C

Lotta L sa...

Jag har jobbat, kommit hem o duschat, ska fixa till mig för jag tror och hoppas att vi kommer iväg en liten runda, typ Emporia. Bilen har varit sönder länge, så jag har inte varit någonstans på ett bra tag. Blir lite tråkigt när man både bor och jobbar på ett litet ställe. Bilen känns dock inte helt tillförlitlig, så jag är lite nervös att vi blir stående nånstans på motorvägen...
Du ser väldigt fräsch och fin ut! Klädsamma färger!

Elin sa...

Superfint tillsammans! Nu blir jag än mer shoppingsugen på Clinique chubbysarna :)

Ninni sa...

Kerstin, minns att det där med orken gick i perioder.
C, men vi hade ju kul!
Lotta, hoppas bilproblemen ordnar sig och att det inte blir dyrt...
Elin, tack! Ja, visst är de fina!

Evelinas blogg sa...

Tjusigt! Du ser alltid så fräsch ut! :)