torsdag 23 oktober 2014

Lite smink från Kiel

Jodå, lite smink köpte jag allt när vi var i Kiel i helgen, men det var väldigt sparsamt. Bara fyra stackars budgetprodukter och dessutom bruna/brungrå allihop märkligt nog!
Jag brukar verkligen gilla kajalpennorna från Essence och jag hade ingen brungrå penna som jag gillar, har en från Kiko och en från MAC och båda är rätt hårda och inte så pigmentsrika. Tyvärr blev jag besviken även på denna, den heter Behind the scenes, den är lite småhård faktiskt tråkigt nog. Men den kostade mig sisådär tolv kronor så den var iaf inte dyr...
Rival de Loop har jag bara testat två produkter av förut. Ett puder som jag tycker är helt ok och så ett par nageletiketter som var urkassa och lossnade när jag lagade mat 20 minuter efter applicering. Men äsch, jag tänkte ändå att kunde prova den här kajalpennan från märket. Inte mycket att förlora när grejorna kostar sisådär 15:-, vi får se hur den sitter. Bronze Jovi heter nyansen.
Essence Behind the scenes till vänster och Rival de Loop Bronze Jovi till höger.  

Krämskuggor gillar jag ju. Märket P2 har jag aldrig testat tidigare så jag slog till på en brungrå krämskugga från dem. En sån där perfekt vardagsnyans att slänga på när man har lite brådis. Just you and I heter nyansen. Innehåller tydligen Moringaolja.
 Jodå, rätt fin nyans, och känns ganska rik på pigment.
Ett annat märke som jag är osäker på om jag testat är Manhattan. Så jag slog till på en skugga från dem också i nyansen - voila - brungrå! Kan inte riktigt förklara varför alla grejor blev brungrå denna gången, haha. Ser att dosan blev lite repig i påsen när den skramlade runt med alla andra inköp...
Jag tycker denna känns mjuk och pigmentsrik så den ska bli kul att testa. Nyansen heter Choc choc kiss, låter mer som en läppglansnyans tycker jag.
P2 Just you and I till vänster och Manhattan Choc choc kiss till höger. Jag har jättesvårt att få till ljuset när jag fotar just nu, blir bara suddigt och kallt... vill ha sommarljuset tillbaka!


5 kommentarer:

Lotta L sa...

Tycker det ser väldigt fint ut! Färg i all ära, men sådana här brun-beige-grå färger är ju så användbara! Precis som du skriver; perfekt till vardags.

Kerstin sa...

Diskret men användbart :)

Ninni sa...

Äsch, lite halvtråkig var jag allt där... Hihi. Men tack ändå.

Lackert sa...

Tycker att det var fina och väldigt användbara färger

Ninni sa...

Tack! :-)