fredag 10 oktober 2014

Recension - Clinique Sonic System

Nu har jag testat den här rengöringsborsten från Clinique under ett par veckor, jag fick den i samband med att Cliniques Bea Maria hälsade på oss bloggtjejer här i Göteborg. Vill ni veta mer om den så har jag skrivit här. Nu tänker jag berätta för er vad jag tycker.

Bakgrund: Jag har bra hud i grunden som jag alltid skött om väl. Jag skulle aldrig drömma om att gå och lägga mig med sminket på och jag använder nästan alltid både serum och kräm efter rengöring. Jag kan få en och annan plita (oftast av stress eller solkrämer mm) och prickarna på min näsa går att klämma lite även om jag inte skulle kalla dem regelrätta pormaskar direkt.

Jag har använt borsten i snitt två dagar av tre och endast en gång per dag i 30-60 sekunder kvällstid när sminket ska tvättas bort. 30 sekunder är inte länge, men det räcker oftast för att hinna gå över hela ansiktet och om jag känner att jag behöver mer så trycker jag bara en gång till på startknappen. Jag har använt lite olika rengöringar för att testa. Laddningen av borsten räcker till många användningar, man behöver inte ladda ofta alls. När jag använt borsten i ansiktet så ser jag riktigt hur mycket smink det sitter på den, den ser redigt smutsig ut av foundation mm! Den är dock inte svår att skölja alls, tror det har att göra med dels att det är rengöringsprodukt på den samt att borsten är antibakteriell. Efter en ordentlig sköljning ser den ut som ny igen.

Hur har min hud reagerat då? Jo, jag kan säga att jag aldrig haft så lite problem med den i hela mitt liv! En enda plita har dykt upp och den sitter vid hårfästet där jag inte kommit åt med borsten. Dessutom har porerna på min näsa konstigt nog blivit väldigt mycket mindre synliga. Jag vet att man inte kan minska porstorleken, men de små prickarna på min näsa är betydligt mindre nu kan jag lova, inte för att jag brukar ha så stora, men ändå. Jag använder just nu Cliniques nya serum Smart Custom-repair serum och jag tror att denna kombination är bra, det kommer en recension även på serumet inom kort. Jag tror att serumet kommer åt att verka bättre om huden är ordentligt ren innan och det är ju serumet som jag lägger direkt efter rengöringen.
En Clinique Sonic System-borste med laddare kostar 995:- och en refillborste kostar 180:-, jag skulle säga att det är väl investerade pengar för din hud. Om jag inte hade fått denna och visste hur bra den var så hade jag sprungit och köpt den pronto. Tycker ni det är mycket pengar - önska er den i julklapp eller kanske ett bidrag till den vetja!

Ninni ger betyget: 5/5 (jag njuter verkligen av min fina hy och kommer definitivt att fortsätta använda denna).

2 kommentarer:

Minerva sa...

Nu blir jag riktigt sugen på den, har läst Fröken Rosas positiva omdöme också, men den är ju inte gratis precis!

Ninni sa...

Som sagt önska i julklapp kanske?