onsdag 17 juni 2015

Nyheter från Gilda Cosmetics

Svenska märket Gilda Cosmetics kommer nu med lite nyheter inom ansiktshudvård. Jag fick hem de här två produkterna häromveckan:

Vitamin A Retinol Emusion (655:-/40 ml), detta är en vidareutveckling av en produkte som enligt utskicket är en storsäljare. Den nya krämen ska ha en bättre formula med näringsämnen såsom mikroinkaplsat A- och E-vitamin. Dessa ämnen ska släta ut fina linjer och rynkor samt förbättra solskadad hy. Squalane från olivfrukt ska släta ut huden och ge ökad elasticitet. Innehåller även glycering och hyaluronsyra. Innehåller UV-filter som ska ge dagligt skydd, dock framgår inte solskyddfaktor. Detta är en kräm som kan användas både som dag- och nattkräm.

Organic Micellar Cleansing Water (225:-/200 ml), ett micellärt rengöringsvatten med 98% ekologiska ingredienser såsom propanediol och bisabolol (osäker på vad det är och blev inte mycket klokare av att googla), Rengör huden från makeup och orenheter och förbättrar fukthalten. Passar även känslig och reaktiv hud. Parabenfri.

Jag kommer att testa dessa produkter under hösten och får återkomma till hur de funkar för mig.

Gilda Cosmetics produkter kan ni köpa här.

3 kommentarer:

Lackert sa...

Låter som bra produkter, blir spännande att höra längre fram vad du tyckte om dom

Nina sa...

Jag är nyfiken på micellar vartnet.

Ninni sa...

Jag med, återkommer! :-)