tisdag 9 juni 2015

Yves Rocher - Speaking Colors

Yves Rocher gör nu en total omlansering av sina nagellack. Nya flaskor och nyanser finns redan i butik och i webshoppen. Lacken heter Speaking Colors och finns i hela 50 nyanser!  Jag har faktiskt tjuvtittat lite i butik redan och jösses vad härligt med så många färger! De nya lacken kommer i flaskor om 5 ml och kostar 49:-/st.
Jag fick hem tio färgade lack och två överlack i ett pressutskick. Det ena överlacket är ett vanligt sådant och det andra har en mer gel-liknande finish.
Nyanserna är som gjorda för sommaren. De färger jag fick hem heter, från vänster:

  • Rose Perle
  • Rose Azalée
  • Rose Dahlia
  • Bleu Volubilis
  • Bleu Nigelle
  • Menthe
  • Gris Armoise
  • Rouge Impérial
  • Argent Pailleté (glitter)
  • Citron
Om jag förstått det hela rätt så är de med silverlock, dvs det ljusrosa och det röda gelformula. 


Alla lacken har suverän täckning. Faktum är att de flesta av dem klarar sig på bara ett lager om man har bråttom. Speciell imponerad av täckningen är jag av de blå och gröna lacken. Penslarna är rätt så breda vilket gör att de är väldigt lättlackade. Hållbarheten vet jag dessvärr inget om i nuläget så jag får återkomma om den. Första intrycket är iaf - superbra!
Samma dag som jag hämtade ut lacken så hade jag en korallröd topp på mig så jag passade på att matcha med Rose Azalee. Jag slängde på en liten fjäder också, det är en vattendekal. Sånna köper jag på eBay och en karta med ett helt gäng kostar under tian. Överlacket är den varianten som är gel-finish.
Fin pressinfo var det! Där kan man läsa att Yves Rocher just nu har en internationell tävling. Man gör en rolig/fin/annorlunda/hur-man-vill-manikyr, fotar den och lägger upp den på Instagram eller Facebook och taggar med #SPEAKINGCOLORS #SWEDEN och så skriver man även vilken stämning man känner sig i. T ex #HAPPY eller vad man nu vill.

Varje vecka fram till den 28 juni lottar Yves Rocher ut tre priser. Första pris är skönhetsprodukter för ett år och andra och tredje pris är alla 50 av de nya lacken i en samlingsbox. Så passa på nu att lacka för glatta livet! Man kan säkert vara med flera gånger!
Jag hade ett av de äldre lacken hemma och tänkte att ni kanske ville se en flaskjämförelse, det gamla lacket är det lila på bilden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kollade på dem idag och tycker att det är lite tråkigt att de inte har något glitter eller pärlemo i sig. Bara enfärgat blir trist! Men en del färger är snygga. Kram från lunchsällskapet

Ninni sa...

Ett glitterlack finns det ju - det ser du i inlägget. Men fanns det inte pärlemonyanser? Tack för trevligt lunchsällskap! :-)

Kerstin sa...

Vilket tjusigt utskick! Jag måste säg att jag är lite nyfiken på dem, men jag har lite blandade erfarenheter av just YR, så jag inväntar lite omdömen först :)