fredag 5 juni 2015

Priori serum och kräm - utlåtande

Häromsistens visade jag er vilka rengöringar jag använder just nu. Idag tänkte jag visa er den kräm och det serum jag använt under en period. Dessa kommer från Priori och jag köpte dem på rean som Dermarome hade för ett tag sedan. De hade satt ned dessa till skamligt lågt pris så jag kunde inte låta bli. Ordinarie pris var 995:-/st om jag minns rätt och jag betalade 99:-/st. Galet och jag hade svårt att låta bli att klicka hem dem som ni ser.

Som vanligt så tänker jag inte gå in på Inci för sånt är jag inte bra på och jag tänker heller inte sätta betyg utan bara berätta lite snabbt om vad produkterna säger sig kunna göra och hur jag upplevde att använda dem. Jag har använt dessa både morgon och kväll varje dag.

Jag skrev inte ned när jag började använda dessa, men skulle gissa att jag använt dem i ca sex veckor. Längre har jag inte tid att använda produkter för jag har massa spännande saker på kö för test men det känns heller inte seriöst att bara prova hudvårdsprodukter som hastigast.
Priori Cellular Recovery Serum

Om produkten: Priori har utvecklat ett speciellt liposom-system som ska leverera kraftfulla DNA-reparerande enzymer. Innehåller Vitamin C och A som ska göra huden självläkande och vara bra mot hudens åldrande. Mycket mer står det inte på förpackningen och ganska luddig beskrivning.

Jag tycker: Detta är ett serum som känns som en tunn ansiktskräm. Produkten är doftlös och sjunker in snabbt i huden. Känslan är behaglig. Förpackningen är smidig med pump och det är lätt att styra mängden, dock ser man inte hur mycket som är kvar i flaskan vilket är lite dumt.
Priori Barrier Repair Complex

Om produkten: Innehåller mjölksyra och vitamin A, C och E. Ceramider, kolesterol och olika fettsyror ska ge fukt, näring samt skydda hudens barriärer. Passar känslig och åldrande hy.

Jag tycker: Krämen är bara något tjockare i konsistensen än serumet, det är alltså en lätt och icke fet kräm. Trots det så har min hud inte varit ett enda dugg torr under den period jag använt den. Jag kanske inte skulle använda denna när det är tio grader kallt ute dock. Även den här produkten är oparfymerad och känslan är lika behaglig som hos serumet. Även denna kräm kommer i praktisk pumpförpackning.

Sammanfattning: Detta är sköna produkter och min hy mår fint. Egentligen föredrar jag en svag och fräsch parfymering i hudvårdsprodukter men jag vet att många inte känner så samt att produkter som vänder sig till känslig hy inte ska ha parfym. Jag tror inte dessa går att få tag i längre, men om ni ser dem så kan jag rekommendera. Jag kommer att ge bort dessa till en väninna nu för det finns inte på kartan att slänga så fina produkter. Jag gillar ju att prova nya märken och jag hade aldrig provat Priori innan. Jag köpte även en bodylotion på samma rea, men den har jag inte provat ännu så får återkomma. Har ni provat något frå detta märke?

Inga kommentarer: