lördag 14 november 2015

B.O.N - Rose Hip Serum

Ansiktsoljor är väldigt heta just nu. Alla vill ha oljor till ansiktet. Ja, inte bara till ansiktet, utan till kroppen, naglarna och håret också! Jag har en kroppsolja från det Sydafrikanska märket B.O.N sedan tidigare och jag tycker den är underbar. Därför tvekade jag inte att tacka ja när Katarina (min namne) frågade om jag ville testa den här produkten. Detta är ett serum som är som en ansiktsolja.

Produkten vänder sig till torr och känslig hy och är packad med vitaminer, antioxidanter och fettsyror. Ingredienserna är 100% naturliga och innehållsförteckningen är väldigt kort som ni ser nedan. Det är en bra grej har jag förstått. Tyvärr har jag inga prisuppgifter ännu och det verkar som om Lyko, som har märket i sitt sortiment, inte fått in denna ännu så jag tror den är sprillans ny.

Jag tänker testa den här oljan och kanske jämföra den med några andra oljor jag har i badrumsskåpet. Så jag får lov att återkomma. Jag har fastnat lite för denna typ av produkt, speciellt nu när huden börjar bli torrare när det är kallare ute. Så mysigt att olja in sig efter duschen...

Inga kommentarer: