måndag 30 november 2015

Julfestnaglar från OPI

I torsdags var jag med jobbet på julfest. Den ägde rum på Hamnkrogen på Liseberg, de har världens finaste julbord! Så gott och trevligt! För att festa till det lite extra så tog jag fram dessa eleganta nageletiketter från OPI. Jag har inte sett att dessa sålts i Sverige och jag har köpt mina på eBay för rätt länge sedan.
Etiketterna håller jättebra kvalitet och är gjorda av nagellack. De håller samma standard som Sally Hansens etiketter och de är ju mina favoriter så jag blev glatt överraskad.
Eftersom jag har så korta naglar så blev tipparna svarta, det blir ju lite annorlunda om man har längre naglar som ni kan förstå. Nu har etiketterna suttit i flera dagar och de ser fortfarande helt okej ut.
Ni får en liten bild på hur jag såg ut i övrigt. Jag hade sminkat på ordentligt och även lockat håret dagen till ära. Klänningen kommer från Indiska, den är säkert två år gammal och halsbandet är från Gemini.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Så fin du är! Och naglarna är också fina! Du har blivit en riktig expert på nageletiketter!

Minerva sa...

Du ser ju ut som en Hollywoodstjärna!

Ninni sa...

Tack vad gulliga ni är. Ja, nageletiketter gillar jag - om de är av bra kvalitet. Att se ut som en Hollywoodstjärna tar väääldigt lång tid så inget jag hinner till vardags tyvärr, fniss.

Kerstin sa...

Instämmer, absolut filmstjärnesnygg!! Naglarna var också fina :)