tisdag 10 november 2015

Julkalendrar

Något som blivit populärt på sistone är julkalendrar med skönhetsprodukter i varje lucka. Den första jag såg kom nog från The Body Shop och lanserades för ett par år sedan, de har olika varianter nu till olika pris. Andra företag som har dessa julkalendrar är Lookfantastic, Yves Rocher och den senaste jag såg var Kérastase. Den julkalender jag valde att köpa kommer från Skincity.
Kalendern kostade mig ca en tusenlapp och Skincity säger att den innehåller produkter för ca 3400:-. Jag hade inte tänkt att skulle köpa den pga overload av produkter härhemma. Men det var så många märken i denna som lockade mig att jag inte kunde låta bli. Denna släpptes förra fredagen klockan tio på förmiddagen och sålde slut i ett nafs, faktum var att websidan kraschade under en stund där. Jag hade dock tur. Om jag inte hade köpt denna så hade jag nog slagit till på den från Lookfantastic.
 Jag är ruskigt nyfiken på innehållet, men tänker givetvis hålla mig till den 1 december.
Vad tror ni döljer sig i lucka 24?

Jag kommer att hålla er hyfsat uppdaterade under december vartefter jag öppnar luckorna, men kanske inte varje dag utan mer klumpvis för att det inte ska bli tjatigt. Har ni köpt eller fått någon kalender?

Min ena son körde under ett par år julkalendern från Lego, nu är han för stor för det så jag skojade med honom om att jag tagit över lucköppningen efter honom nu.

Inga kommentarer: