fredag 6 november 2015

Fler nyheter från Clinique

Igår visade jag er två brynprodukter som är nya i Cliniques sortiment. Idag har jag fler roliga nyheter att visa er.
Skinny Sticks är helt nya ögonpennor som är smalare än andra pennor, närmare bestämt 2/3 av en vanlig ögonpenna. De behöver inte vässas och man kan rita riktigt smala linjer med dem.
Jag fick hem tre av fyra nyanser och det som slog mig är att de är väldigt pigmentsrika utan att på något sätt vara kladdiga, de är snarare åt det pudriga hållet. Från vänster ser ni:

  • Slimming Black
  • Slim Sable
  • Olive Tint
Nyansen jag saknar är Skinny Jeans, som verkar vara åt det mörkt blå-turkosa hållet. Skinny Sticks kostar 205:-/st och finns i butik och på websidan att köpa nu.
Nästa nyhet är en puderfoundation i fast form. Den heter Beyond Perfection Powder foundation + Concealer. Långt namn, men det berättar ju vad produkten är tänkt att göra. Detta puder ska ha en krämig och komfortabel formula och vara väldigt finmalet. Glycerin, och två ämne som heter phytosqualane och murummuru ska ge fukt. De två senare sökte jag på i google translate, men fick ingen översättning från engelskan på så jag tror de heter så även på svenska.

Den droppformade svampen som ingår när man köper denna ligger under puderkakan i ett eget fack. Den är dubbelsidig och är som en svamp på ena sidan och har en sammetsliknande yta på andra sidan. Sammetssidan ska ge mer täckning än svampsidan. Den spetsiga sidan gör att man kommer åt bättre när man ska applicera produkten som en concealer.

Denna produkt finns i sex nyanser och jag har fått hem Neutral som ser lite mörk ut för denna årstiden, men jag ska ge den en chans för puderfoundations brukar vara mer förlåtande i nyansen än flytande.

Clinique Beyond Perfection Powder foundation + Concealer innehåller 10 gr och kostar 355:-/st. Finns i butik och på webben nu.
Här har vi en till nyhet, en som faktiskt intresserat mig redan sedan tidigare då jag älskar Cliniques mascaror. Dessa heter Chubby Lash med tillägget fattening mascara.  Detta ska vara Cliniques mest volymgivande mascara någonsin och borsten har 250 piggar. Det som är extra intressant är att denna mascara inte bara kommer i svart utan det finns en tealfärgad, två olika mörklila och en mörkblå. Jag fick hem en svart, Jumbo Jet och den tealfärgade som heter Two ton teal. Faktiskt den jag nog hade köpt själv om jag hade valt.
Såhär ser nyansen ut på Two ton teal, ska bli spännande att prova, kanske till en klassisk sotning?

Clinique Chubby Lash mascara kostar 195:-/st och finns att köpa nu.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Kul att se tealetn swatchad!