torsdag 26 november 2015

Tio tomma

Suddiga bilder idag, ledsen för det. Tycker det är supersvårt att få till det när det knappt är dagsljus.

  • Yves Rocher, Repair lotion extra dry skin. Ja, denna var fet och go att smörja med, men doften är inte min favorit så köper inte denna igen.
  • Yves Rocher, Citrus flower shower gel, den här doftserien blev jag verkligen besviken på. Citrus är för mig en fräsch doft, men denna tycker jag är unken på något sätt, som om de tillsatt någon mysk eller något. Jag lät familjen använda upp denna. Med två tonåringar och en sambo i familjen så gick det ändå fort. Goodbye!
  • Waterclouds volume mousse, doftar precis som DNKY's gröna äpplet-parfymen! När jag fick utskicket med bl a denna flaska så hade Postnord lyckats sabba paketet och trycka ut nästan hela innehållet i denna så jag fick bara ut ett par användingar ur flaskan. Men jag gillar den såsom jag gillat allt från detta märke. Bra produkter som doftar gott helt enkelt.
  • Bayliss and Harding, Lemon Blossom & white rose handtvål. Doften är god (doftar inte ros) men tvålen är uttorkande och pumpen krånglade. Köper inte igen.
  • Crabtree & Evelyn, Tarocco Orange bath & shower gel, älskar den här doften men nu har jag haft flera produkter av denna i rad så kanske behöver en liten paus. Har dock fortfarande handkrämen kvar då tuben är jättestor. Fyllig och skön duschkräm, känns exklusiv. 


  • Hudsalva från Apotek Hjärtat, kändes ungefär som Försvarets dito. Dock tyckte jag denna smulade vilket var lite irriterande och så är jag inte alltför förtjust i den här typen av förpackning. Men skön på läpparna och billig.
  • Revo läppcerat med melondoft. En Eos-kopia som faktiskt är helt okej. Stiftet var rött, men gav ingen färg åt läpparna. Detta verkar vara Walgreens eget märke (en amerikansk drugstorekedja) så jag kanske köper fler om jag kommer till USA. Jag har även en sån här med jordgubbsdoft och den används flitigt. Usch, jag är så ressugen och vi har inget bokat alls... suck. 
  • Vichy Pureté Thermal rengöringsolja. Först gillade jag denna jättemycket, men sen insåg jag att den faktiskt är väldigt odryg. Man behöver säkert 6-8 pump för att ta bort sminket och då tar den slut fort, hade föredragit en något tjockare konsistens. Doftar gott.
  • Bare Minerals Correcting Concealer, älskar denna! Köpt en ny redan för det är min favorit. Har många bra concealers, men måste jag välja en så blir det denna. Funkar både under ögonen och på plitor.
  • BON Liquid gold, supermysig kroppsolja som jag använt som bodylotion. Doftar gott och gör huden skön och mjuk. Köp! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kan åka på spa om du vill, jag har kontakter! Kram Cookie

Ninni sa...

Jaaaaa! Det gör vi!